FNV Bouw maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten

 Home 

fnvbouweninfra.nl

FNV Bouw & Infra werkt op professionele wijze aan positieverbetering van de leden die zorgen voor de inrichting van Nederland op de bouwplaats, in de nieuwbouw, renovatie en onderhoud, bij aanleg en onderhoud van wegen en dijken. Werknemers om trots op te zijn.

Foto: Chris Pennarts

Foto: Chris Pennarts

fnvafbouwenonderhoud.nl

Schilders, stukadoors, natuursteenbewerkers en andere vaklieden in de afbouw zijn de mooimakers van de bouw. Werk(-nemers) om trots op te zijn. FNV Afbouw & Onderhoud werkt op professionele wijze aan positieverbetering van leden en aan sociale vernieuwing in deze sector.

Foto: Chris Pennarts

Foto: Chris Pennarts

fnvmeubelenhout.nl

Parketleggers, meubelmakers, jachtbouwers en andere vaklieden in de meubel- en houtsector hebben een prachtig vak. Werk(-nemers) om trots op te zijn. FNV Meubel & Hout werkt op professionele wijze aan positieverbetering van leden en aan sociale vernieuwing in deze sector.

Foto: Chris Pennarts

Foto: Chris Pennarts

fnvwoondiensten.nl

Baliemedewerkers, huismeesters, woonconsulenten en andere vaklieden zorgen ervoor dat mensen prettig kunnen wonen. Werk(-nemers) om trots op te zijn. FNV Woondiensten werkt op professionele wijze aan positieverbetering van leden en aan sociale vernieuwing in deze sector.

foto: Chris Pennarts

foto: Chris Pennarts

banner fnvwaterbouw

www.fnvwaterbouw.nl

Baggermeesters, uitvoerders, matrozen en andere vaklieden in de waterbouw zorgen voor kust- en oeververdediging, voor vaarwateren en landophogingen. Werk(-nemers) om trots op te zijn. FNV Waterbouw, een samenwerkingsverband tussen FNV Bouw en Nautilus NL, heeft een eigen website.

Meer nieuws  RSS
kadersite Enquete werken in de bouw Word vrijwilliger Belastingservice
Koopkracht echte banen
Koopkracht en echte banen