FNV Bouw maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten

 Conferentie LEAN Bouwen 2.0 

Conferentie LEAN Bouwen 2.0

Terug naar het overzicht
Wanneer:
10-10-2012
Waar:
Ergens in de omgeving van Apeldoorn (volgt na opgave)
Hoe laat:
13:00

Wat biedt Conferentie LEAN Bouwen 2.0?
U wilt uw ambities en doelstellingen realiseren in deze lastige economie. Minder middelen, en toch concurrerend in de markt staan? Conferentie LEAN Bouwen 2.0 gaat over de manier waarop LEAN u kan ondersteunen bij uw ontwikkeling. Het eerste deel geeft overzicht, werksessies zorgen voor verdieping. U krijgt de nieuwste inzichten van bouwbedrijven, installatiebedrijven en woningcorporaties met veel ervaring op de gebieden LEAN-opdrachtgeverschap en LEAN-opdrachtnemerschap, BIM en ketenintegratie.

Waar, wanneer en voor wie?
Op 10 oktober (omgeving Apeldoorn) heten wij u vanaf 13:00 uur graag welkom (einde programma rond 19:00 uur). De conferentie is bedoeld voor management, projectleiders, medewerkers van het bedrijfsbureau van bouwbedrijven, installateurs, woningcorporaties en architectenbureaus in de burgerlijke en utiliteitsbouw, die licht of vergevorderd zijn op het gebied van LEAN.

Aanmelding
U kunt zich direct aanmelden via de website www.balance-result.nl. Voor gezamenlijke aanmelding van ketenpartners zijn er aparte arrangementen. Kijk op de website voor meer informatie.

Publicatiedatum: 27-07-2012Koopkracht echte banen
Koopkracht en echte banen