FNV Bouw maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten

 De zorg: ook uw zorg! 

De zorg: ook uw zorg!

Terug naar het overzicht Goede zorg is voor de FNV van groot belang. De leden van de grootste vakbond van Nederland rekenen op een kwalitatieve en betaalbare gezondheidszorg. Dit gaat niet vanzelf. Zorg is duur en de kosten zullen de komende jaren naar verwachting alleen maar toenemen.

Vast punt
De toekomst van de zorg is al jaren een vast punt op de politieke en publieke agenda. Het kabinet heeft onlangs de Sociaal Economische Raad (SER) advies over de toekomst van het zorgstelsel gevraagd. De FNV wil graag, samen met haar leden, invloed uitoefenen op dit  advies. Om dat voor elkaar te krijgen, organiseert de FNV achterbanraadplegingen op verschillende plaatsen in het land. De volgende vraagstukken komen daar aan bod: 

• Wat voor soort zorg willen wij?
• Mag zorg meer kosten en hoe gaan we dat betalen? 
• En zijn er wel genoeg mensen die in de zorg werken?

De FNV stelt het zeer op prijs als u meedenkt en meepraat over dit belangrijke onderwerp voor de toekomst van Nederland. Doet u mee? Meldt u zich dan aan voor één van de bijeenkomsten via fnvlokaal@vc.fnv.nl. N.b. de juiste datum van de bijeenkomst in Zwolle is 15 mei i.p.v. 5 mei.

Vermeldt bij uw aanmelding ‘achterbanraadpleging zorg’, uw naam, de datum en de plaats waar de bijeenkomst wordt gehouden. 

Publicatiedatum: 20-04-2012 

Koopkracht echte banen
Koopkracht en echte banen
Belastingservice