FNV Bouw maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten

 FNV Bouw informeert Deventer over Kunduz 

FNV Bouw informeert Deventer over Kunduz

Terug naar het overzicht

Het FNV-brede actietraject rond de Kunduz-plannen doet vanavond Deventer aan. FNV Bouw trekt samen met de andere FNV-bonden op en komt in actie om een sociale kaalslag te voorkomen.

FNV in actie tegen ‘Kunduz Vijf’
Wat Nederland een leefbaar en sociaal land maakt, is voor een groot deel te danken aan de vakbeweging. Ontslagbescherming, pensioen, normale werktijden - zonder de vakbeweging zou Nederland een sociale woestijn zijn. Nu staat dit alles weer onder druk. De vijf partijen van de Kunduz-coalitie zijn met een ongekende kaalslag bezig. Die plannen moeten van tafel! Want als die plannen doorgaan, wordt Nederland een kale, dorre samenleving. Dan gaan we terug naar de tijd van het Wilde Westen, het recht van de sterkste en ieder voor zich. Dan krijgen we hier Amerikaanse toestanden. Dan gaan we terug naar de sociale woestijn. En dat is nou nèt wat de FNV niet ziet zitten.

5 juli: Deventer komt in actie tegen Kunduz
Op 12 september zijn er verkiezingen. Dan kiest Nederland  welke kant het op gaat met het land. Links of rechts, vooruit of achteruit - de vakbeweging kiest voor een solidaire, leefbare samenleving. Voor groei en welvaart. De FNV wil niet slopen, maar bouwen!

Het gaat op 12 september voor iedereen over je geld en je leven. De FNV gaat tot de verkiezingen actief campagne voeren om de Nederlandse werkers in het stemhokje de juiste keuze te laten maken. Op 5 juli doet de Kunduz-campagne Deventer aan.

Publicatiedatum: 05-07-2012 

Koopkracht echte banen
Koopkracht en echte banen