FNV Bouw maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten

 FNV-leden organiseren verkiezingsdebat Sneek 

De spelregels

FNV Bouw stelt het zeer op prijs als u een reactie achterlaat. Er gelden echter wel fatsoensregels. Wij behouden ons het recht voor om reacties - zonder verdere uitleg of terugkoppeling - niet te publiceren omdat er:

  • commerciële boodschappen in staan
  • scheldwoorden, beledigingen, discriminerende en generaliserende boodschappen in staan
  • herhalingen van reacties in staan
  • zaken in staan die niet ingaan op de boodschap van het nieuwsbericht

Beperk u tot de kern; u kunt maximaal 500 tekens per reactie gebruiken.

FNV-leden organiseren verkiezingsdebat Sneek

Terug naar het overzicht Onder het motto ‘Het mag gerust socialer!’ organiseren uitkeringsgerechtigde FNV-leden op 23 augustus een verkiezingsdebat in Sneek. Flexwerkers, parttimers, zzp’ers en uitkeringsgerechtigden gaan in gesprek met politici over werkgelegenheid, inkomen en sociale zekerheid. Het debat heeft plaats vanaf 13.30 uur in Zalencentrum De Walrus (Leeuwenburg 11, Sneek).
 
Standpunten
In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen geven FNV Bouw, Abvakabo FNV en FNV Bondgenoten leden en andere belangstellenden de gelegenheid zich te laten informeren over de standpunten van de verschillende politieke partijen. Deelnemers aan het debat zijn onder anderen Tweede Kamerlid Mariëtte Hamer (PvdA) en kandidaat-parlementariërs Anja Haga (ChristenUnie, Leeuwarden), Jos van der Horst (SP, Drachten), Marc Jager (CDA, Haren) en Paulus de Wilt (GroenLinks, Amsterdam).
 
Aanmelden
FNV-leden en belangstellenden kunnen zich aanmelden voor het debat in Sneek via noord@abvakabo.nl onder vermelding van ‘Politieke middag Sneek’.
Publicatiedatum: 22-08-2012Reacties

konte draaiers zijn ze allemaal,weg met het hele kundusakoord.Gewoon mouwen opstropen en pezen voor je geld,goude handrukken meer als een ton heel flink belasten.De grote jongens met veel geld in het buitenland belasting laten betalen. Ontslagrecht voor de kleine werkman verhogen per jaar dat hij gewerkt heeft,vanwegen op je oude dag na 40 jaar hard werken aan de kant gezet worden.

23 aug 12 00:30 | timmerman

 

Koopkracht echte banen
Koopkracht en echte banen
Belastingservice