Geef een reactie op dit Nieuwsbericht

Wij stellen het erg op prijs als je een reactie achterlaat. Maar er gelden wel fatsoensregels. Wij behouden ons het recht voor om reacties - zonder verdere uitleg of terugkoppeling - te verwijderen omdat er:

- Commerciële boodschappen in staan.
- Scheldwoorden, beledigingen, discriminerende en generaliserende boodschappen in staan.
- Herhalingen van reacties in staan.
- Zaken in staan die niet ingaan op de boodschap van het nieuws- of blogbericht.

Beperk je tot de kern; je kunt maximaal 500 tekens per reactie gebruiken.

Jouw reactie
Nog
Verzend mijn reactie

1 reactie

Harry schreef op 28-11-2014
Hoeveel NL bouwvakkers zitten thuis om eens per jaar via een flexbaantje een paar weken tewerken en dan worden veiligheids regels niet aan gehouden en Arbo regels worden overtreden en dan nog geen schaft gelegeheid en geen toilet. en de uitzend bureau s proberen onder het CAO loon door te gaan pensioen???????????en al een aan tal Jaren geen prijscompensatie gewoon 30% Salaris verhoging.De Managers en regerings leiders en bank directeuren +woning bouw Directeuren Blijven Graaien.Echte Banen??????
Word ook lid!
Lid worden van de grootste vakbond van je sector. Betaal nu voor de eerste 4 maanden maar 25 euro.

Ook jouw belangen kunnen we behartigen!
STAP 1
De FNV maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op je voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site, stem je hiermee in.Ga verder