Geef een reactie op dit Nieuwsbericht

Wij stellen het erg op prijs als je een reactie achterlaat. Maar er gelden wel fatsoensregels. Wij behouden ons het recht voor om reacties - zonder verdere uitleg of terugkoppeling - te verwijderen omdat er:

- Commerciële boodschappen in staan.
- Scheldwoorden, beledigingen, discriminerende en generaliserende boodschappen in staan.
- Herhalingen van reacties in staan.
- Zaken in staan die niet ingaan op de boodschap van het nieuws- of blogbericht.

Beperk je tot de kern; je kunt maximaal 500 tekens per reactie gebruiken.

Jouw reactie
Nog
Verzend mijn reactie

1 reactie

Djoek schreef op 14-10-2014
Ik dacht dat een afspraak een afspraak was, maar dat blijkt nu weer niet het geval. Ik ben voor een fusie, maar als het op deze manier moet, ben ik er op tegen. De leden van Bondgenoten hadden hun redenen om nee te zeggen, en dat moet gerespecteerd worden. En de afspraak was 2/3 voor, en nu dit niet het geval is, moet er opnieuw gestemd worden. Zou er ook opnieuw gestemd worden als er voor een fusie gestemd was?? Laat die 1 januari 2015 eens los!!!
Word ook lid!
Lid worden van de grootste vakbond van je sector. Betaal nu voor de eerste 4 maanden maar 25 euro.

Ook jouw belangen kunnen we behartigen!
STAP 1
De FNV maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op je voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site, stem je hiermee in.Ga verder