Geef een reactie op dit Nieuwsbericht

Wij stellen het erg op prijs als je een reactie achterlaat. Maar er gelden wel fatsoensregels. Wij behouden ons het recht voor om reacties - zonder verdere uitleg of terugkoppeling - te verwijderen omdat er:

- Commerciële boodschappen in staan.
- Scheldwoorden, beledigingen, discriminerende en generaliserende boodschappen in staan.
- Herhalingen van reacties in staan.
- Zaken in staan die niet ingaan op de boodschap van het nieuws- of blogbericht.

Beperk je tot de kern; je kunt maximaal 500 tekens per reactie gebruiken.

Jouw reactie
Nog
Verzend mijn reactie

5 reacties

Frans schreef op 23-12-2016
Eindelijk een onderzoek waar vakbond en Aedes achterstaan. Wat er gaat gebeuren met ons salaris laat zich raden. Voorlopig even niets. Nieuwkomers zullen moeizaam te vinden zijn. Nieuwe directeuren staan al wel in de rij. Nu aan het onderhandelen. Er is meer te bereiken als we daarvoor inzetten. Pas een leuke cursus gedaan wie volgt??
Jeremy schreef op 23-12-2016
En welke bui zie jij dan al hangen ?
Jeremy schreef op 23-12-2016
En welke bui zie jij dan al hangen ?
frank schreef op 22-12-2016
ik zie de vergelijking met directeuren uit het bedrijfsleven niet helemaal, de verantwoordelijkheid is heel anders, bij corporaties hoeft je alleen maar keuzes te maken waaraan je het geld gaat besteden, inkomsten blijven vrijwel stabiel en vergen geen inspanning dit in tegenstelling met bedrijfs leven, naar mijn idee zijn salarissen van meer dan twee ton ook onacceptabel in de sector.
Peter schreef op 22-12-2016
Zie de bui al weer hangen bij de onderhandelingen
Word ook lid!
Lid worden van de grootste vakbond van je sector. Betaal nu voor de eerste 4 maanden maar 25 euro.

Ook jouw belangen kunnen we behartigen!
STAP 1
De FNV maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op je voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site, stem je hiermee in.Ga verder