Geef een reactie op dit Nieuwsbericht

Wij stellen het erg op prijs als je een reactie achterlaat. Maar er gelden wel fatsoensregels. Wij behouden ons het recht voor om reacties - zonder verdere uitleg of terugkoppeling - te verwijderen omdat er:

- Commerciële boodschappen in staan.
- Scheldwoorden, beledigingen, discriminerende en generaliserende boodschappen in staan.
- Herhalingen van reacties in staan.
- Zaken in staan die niet ingaan op de boodschap van het nieuws- of blogbericht.

Beperk je tot de kern; je kunt maximaal 500 tekens per reactie gebruiken.

Jouw reactie
Nog
Verzend mijn reactie

6 reacties

J.S. schreef op 04-12-2014
Kan de rest ook online gezet worden? Ben wel benieuwd naar mijn corporatie.
J.S. schreef op 04-12-2014
Kan de rest ook online gezet worden? Ben wel benieuwd naar mijn corporatie.
kees dekker schreef op 03-12-2014
als bestuurders onder de cao vallen, gaan ze vervolgens weer onderhandelen met de bonden over, oa, hun eigen arbeidsvoorwaarden. Dat lijkt me niet wenselijk. het moet mij van het hart dat het er een beetje goedkoop uitziet van de bond; je komt er niet uit, dan pakken we ze. zou niet mijn stijl zijn.
Arno schreef op 03-12-2014
Er zou eens onderzocht moeten worden waarom huurders onderhoudscontracten moeten afsluiten, voor reparaties in en aan huis, er wordt toch huur betaald voor onderhoud. Met name bij portaal hebben zij er een handje van om reparaties aan huis weg te wimpelen, en zeggen keihard dat het de probleem is van de huurder. Misschien dat dan de loonkosten dalen bij die graaiers.
Karel van Klaveren schreef op 03-12-2014
Laat de FNV ook de politieke achtergronden van al die grootverdieners een bekijken. Dan zal blijken dat het merendeel PvDAer is.
Arjen schreef op 03-12-2014
En wat te denken van de salarissen van de twee directeuren van Aedes, dat is net zo schandalig. Dat tikt de 160.0000 euro bijna en plus auto's van rond de 60.000 euro......ik bedoel maar.................
Word ook lid!
Lid worden van de grootste vakbond van je sector. Betaal nu voor de eerste 4 maanden maar 25 euro.

Ook jouw belangen kunnen we behartigen!
STAP 1
De FNV maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op je voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site, stem je hiermee in.Ga verder