Geef een reactie op dit Nieuwsbericht

Wij stellen het erg op prijs als je een reactie achterlaat. Maar er gelden wel fatsoensregels. Wij behouden ons het recht voor om reacties - zonder verdere uitleg of terugkoppeling - te verwijderen omdat er:

- Commerciële boodschappen in staan.
- Scheldwoorden, beledigingen, discriminerende en generaliserende boodschappen in staan.
- Herhalingen van reacties in staan.
- Zaken in staan die niet ingaan op de boodschap van het nieuws- of blogbericht.

Beperk je tot de kern; je kunt maximaal 500 tekens per reactie gebruiken.

Jouw reactie
Nog
Verzend mijn reactie

16 reacties

arie grootendorst schreef op 14-08-2015
ik zou graag willen weten wat er gaande is over het CAO woondiensten ik vind het zo lang duren ik hoor overal actie,s maar bij de woondiensten hoor ik niets en nog een probleem ik ga eind van het jaar met pensioen als er dan nog geen cao is hoe gaat dat dan graag hoor ik van u
Arjen schreef op 14-08-2015
Het begint zo langzamerhand een gênante vertoning te worden.......
Wim schreef op 13-08-2015
Eind Juni is er hard gewerkt en gaan zsm verder met onderhandelen. Dit is erg onduidelijk wees duidelijk en zeg wanneer je verder gaat onderhandelen. Wederom horen we als leden helemaal niets meer dit gaat toch wel wat frustreren.
John schreef op 08-08-2015
Volgens mij werd er eind vorig jaar al gezegd dat het geduld op was en dat het tijd voor actie was. Op deze manier zullen de onderhandelingen cao 2016 waarschijnlijk eind 2018 worden afgeblazen. Een beetje meer peper boys (m/v)!
Frank schreef op 05-08-2015
Onderhandelingen worden binnenkort hervat? Na bijna 3 maanden nog geen enkele reactie! Slechte zaak!
Bert schreef op 22-07-2015
Ben ik de enige die vind dat het weer bijzonder lang duurt voordat er weer verder onderhandeld wordt en wij weer wat horen?
Lia schreef op 01-07-2015
Ook ik wil met prepensioen en mijn werkgever weet dit. Ik kan echter nog geen datum noemen omdat het wel of niet krijgen van het voorlopig pensioen een behoorlijke invloed heeft op mijn pensioenuitkering. Op dit moment zitten we in een impasse. Ik zeg nog niet op met als gevolg dat mijn werkgever nog geen vacature uit kan zetten. Ik zou het ook erg op prijs stellen de standpunten te horen van Aedes en de bonden te horen!
Ans schreef op 26-06-2015
Wederom jammer FNV....er is vast wel iemand bij jullie in dienst die nog even een update had kunnen plaatsen over de onderhandelingen vandaag. Een akkoord is er vast niet en ik gok dat er nu ook nog met zomerreces wordt gegaan...
F.R. de Wit schreef op 23-06-2015
Waarom wordt niet vermeld dat 26-6-2015 de onderhandelingen weer starten volgens de Unie?
E. Mellegers schreef op 21-06-2015
Ik sluit mij aan bij de vraag van C. Wijler over het voorwaardelijk pensioen. Op mijn vragen hierover bij FNV krijg ik geen antwoord. HR bij mijn corporatie gaat er van uit dat SPW minimaal een half jaar nodig heeft ivm invoering in het systeem. De vraag is eerder, waar staan de mensen die het komende half jaar een prepensioen aanvraag doen?
n.n. schreef op 12-06-2015
http://binnenland.eenvandaag.nl/tv-items/60109/politie_agenten_recht_op_toeslagen_tijdens_vakantie Kunnen jullie ook de consequenties van bovengenoemde uitspraak meenemen in de Cao? Ik denk aan wachtdienst (+overuren).
Wim den Hartigh schreef op 10-06-2015
Ik snap dat de onderhandelingen van twee partijen moet worden opgestart maar als Aedes nu weer achterover gaat zitten zijn we straks weer een paar maanden verder. Hou druk op de ketel en informeer je leden wat meer want het blijft te lang stil.
Bert Tervoort schreef op 10-06-2015
Sluit mij aan bij de vraag van F de Wit wanneer gaat er weer onderhandeld worden ben als FNV lid wel teleurgesteld in het feit dat er helemaal of geen communicatie is van de FNV iedereen binnen de sector wil graag weten wat er nu gaat gebeuren maar de FNV zwijgt in alle toonaarden . DOE HIER WAT AAN.
F. de Wit schreef op 09-06-2015
Wanneer dan?
A de Lange schreef op 05-06-2015
Geachte heer/mevrouw Wijler. Wij hebben het SPW ook gevraagd hoe zij omgaan met deze situatie. Ons is verteld dat wij ons geen zorgen hoeven te maken: SPW verwees ons naar Aedes, zij heeft hierin de zeggenschap en het SPW is volgend aldus het SPW. En Aedes zegt dat zij een overgangstermijn zullen hanteren, omdat er binnen hun bestuur ook nog medewerkers zijn die gebruik willen maken van dit VPL recht. Ik hoop toch wel dat men over zon belangrijk onderwerp als dit eenduidige informatie geeft.
C. Wijler schreef op 20-05-2015
Hoe zit het met het recht op voorwaardelijk pensioen van medewerkers die nu een aanvraag indienen voor vervroegd pensioen miv 1-8-2015. Uiterste datum voor aanvraag is 31-5-2015.Stel er wordt in de periode tussen 31-5 en 1 -8-2015 een nieuwe CAO Woondiensten afgesloten. Pensioenfonds SPW stelt zich keihard op het standpunt dat men dan pech gehad heeft. Een pensioenaanvraag is onomkeerbaar. Bij de corporatie is een grote reorganisatie gaande eenmaal pensioenaanvraag vervalt afkoopsom. 2x pech
Word ook lid!
Lid worden van de grootste vakbond van je sector. Betaal nu voor de eerste 4 maanden maar 25 euro.

Ook jouw belangen kunnen we behartigen!
STAP 1
De FNV maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op je voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site, stem je hiermee in.Ga verder