Geef een reactie op dit Nieuwsbericht

Wij stellen het erg op prijs als je een reactie achterlaat. Maar er gelden wel fatsoensregels. Wij behouden ons het recht voor om reacties - zonder verdere uitleg of terugkoppeling - te verwijderen omdat er:

- Commerciële boodschappen in staan.
- Scheldwoorden, beledigingen, discriminerende en generaliserende boodschappen in staan.
- Herhalingen van reacties in staan.
- Zaken in staan die niet ingaan op de boodschap van het nieuws- of blogbericht.

Beperk je tot de kern; je kunt maximaal 500 tekens per reactie gebruiken.

Jouw reactie
Nog
Verzend mijn reactie

1 reactie

van Duin schreef op 10-12-2014
Het FNV gaat steeds meer op de politiek lijken, de arbeider staat niet meer op de 1e plaatst. De denken alleen maar aan hun eigen toekomst en plekje. Mijn partner is bekend met het hoofdkantoor in Utrecht, en is geschrokken. Iedereen die tegen het ellenbogenbeleid is of klokkenluider is word er uitgewerkt of monddood gemaakt. Zelfs Ton Heerts werkt hier via een omweg aan mee. Veel beloven, maar dan stiekum een mes in je rug. Ze lijken wel op die ambtenaren in Den haag.
Word ook lid!
Lid worden van de grootste vakbond van je sector. Betaal nu voor de eerste 4 maanden maar 25 euro.

Ook jouw belangen kunnen we behartigen!
STAP 1
De FNV maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op je voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site, stem je hiermee in.Ga verder