Geef een reactie op dit Nieuwsbericht

Wij stellen het erg op prijs als je een reactie achterlaat. Maar er gelden wel fatsoensregels. Wij behouden ons het recht voor om reacties - zonder verdere uitleg of terugkoppeling - te verwijderen omdat er:

- Commerciële boodschappen in staan.
- Scheldwoorden, beledigingen, discriminerende en generaliserende boodschappen in staan.
- Herhalingen van reacties in staan.
- Zaken in staan die niet ingaan op de boodschap van het nieuws- of blogbericht.

Beperk je tot de kern; je kunt maximaal 500 tekens per reactie gebruiken.

Jouw reactie
Nog
Verzend mijn reactie

7 reacties

Robby Burm schreef op 25-01-2015
Het word eens tijd dat al wat in een werkt land daar ook zijn sociale lasten moet betalen Ook zefstandige Wat moet een nederlander aan premies betalen om de staat draaien te houden Het word eens tijd dat hier iets aan gedaan word
Ton van Arkelen schreef op 25-01-2015
Was vroeger ook al een zootje, toen kwam de Arbo wet..even iets verbetering en nu...weer structureel verval. Het word gedoogd door iedereen. Geen partij die onschuldig is, ook vaste mensen wan de hoofdaannemers kijken de andere kant op omdat men bang is zijn baan te verliezen. Waar dit naar toe moet???
Rob van der Meer schreef op 24-01-2015
Je verwacht dat koppelbazen dat soort trucjes bezigen en niet een overheidsinstantie als Rijkswaterstaat. Maar het zijn maar slaven, denk ik dat de gedachtegang is. Als die buitenlandse werknemers normaal betaald worden, zou RWS wel anders reageren. Zo'n Betel en Heinen zijn natuurlijk ook koppelbazen en de overheid vindt het best wat er gebeurd. Anders zouden ze het bedrag nog meer overschrijden. Zoals begin 20e eeuw: werker met pet in de hand bij baas in het kantoor..??
J.boudewijn schreef op 23-01-2015
En dan lees je wel eens van SLAVENARBEID in het buitenland,, Mensen kijk toch eens om ons heen. Begint het er hier ook niet op te lijken? Maar ze moeten zo'n Firma als Betel Infra BV, eens goed aanpakken en andere ook die zo iets flikken. En dit lees je over de POLEN. En wat denk je van de HOLLANDERS ,worden die niet uit gebuid, vandaag ontslagen worden,en morgen weer aangenomen voor een lager loon.Waar de Firma goede contacten,of een een UITZENDBUREAU ,hier moet we tegen strijden. ACTIE FNV!!
pannekoek schreef op 18-12-2014
geen woorden voor ( alleen daden)
rm vd scheer schreef op 18-12-2014
als jullie denken dat dat alleen met poolse of andere buitenlandse arbeiders gebeurd mogen jullie je oogkleppen wel eens afdoen!!
Kobus Lamboo schreef op 17-12-2014
Als de werknemers niets blijven doen en niet in actie durven komen dan staat dit hun ook te wachten. De werkgevers gaan tot het uiterste om over de ruggen van de mensen de euro's binnen te halen. Want normaal werk en een vaste baan is niet meer van deze tijd zeggen ze maar uitbuiting en slavenarbeid wel. Dit gaat net zolang door totdat meer dan 2/3 van Nederland gevangene is geworden van een kleine elite die de mensen behandeld als slaven.
Word ook lid!
Lid worden van de grootste vakbond van je sector. Betaal nu voor de eerste 4 maanden maar 25 euro.

Ook jouw belangen kunnen we behartigen!
STAP 1
De FNV maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op je voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site, stem je hiermee in.Ga verder