Geef een reactie op dit Nieuwsbericht

Wij stellen het erg op prijs als je een reactie achterlaat. Maar er gelden wel fatsoensregels. Wij behouden ons het recht voor om reacties - zonder verdere uitleg of terugkoppeling - te verwijderen omdat er:

- Commerciële boodschappen in staan.
- Scheldwoorden, beledigingen, discriminerende en generaliserende boodschappen in staan.
- Herhalingen van reacties in staan.
- Zaken in staan die niet ingaan op de boodschap van het nieuws- of blogbericht.

Beperk je tot de kern; je kunt maximaal 500 tekens per reactie gebruiken.

Jouw reactie
Nog
Verzend mijn reactie

9 reacties

slingerland schreef op 05-07-2015
Waarneer begint de regering aan de volgende ronde als de maatregel vijf jaar van tevoren bekend moet zijn 2022-5=2017 en de aanloop na een wet verandering gemiddeld een jaar duurt komen we niet op vandaag uit ??
cees oorrd schreef op 27-03-2015
AOW gat in 2013 met pensioen gegaan AOW gat belooft te dichten FNV -Kabinet afgewezen nu nog in behandeling, wanneer heren wordt dit nu eens in het voordeel van de 65+ afgehandeld. het blijft erg stil. beloven en niets nakomen net als de € 1000,van Rutte. stemmen de komende jaren laat alle politieke partijen ploffen niet stemmen Nederland . ja de loonsverhoging ambtenaren dit was zo geregeld net als de ABN -Bank 100.000 euro voor de top schandalig. jammer FNV doe er wat aan 50 jr ben ik lid.
H van de Beld schreef op 20-12-2014
Ik vind het ook onbegrijpelijk in verband met het AOW-gat dat de FNV,TWEEDE KAMER en de EERSTE KAMER hier zo gemakkelijk mee instemmen pak ze aan die veroorzakers zoals die PECHTHOLD van D66, CRHISTEN UNIE en SGP Hun pensioen is goed geregeld daar zorgen ze wel voor zij krijgen na 10 jaar in de politiek een volledig staats pensioen uit de staatskas wat elk jaar geindexeerd word terwijl ik het risico loop dat ik gekort word op mijn pensioen SCHANDALIG!!!!!!!
Jos Brouwers schreef op 12-12-2014
Het is voorbij met het poldermodel, hét lijkt mij hoogtijd het kabinet te laten weten waar wij staan en hoever ze kunnen gaan. Neem een voorbeeld aan ónze Belgische collega's, gewoon de boel platgooien met prikacties. Geen overleg meer mogelijk tot er eindelijk eens geluisterd word. Onze oudere worden uitgekleed en wij blíjven maar overleggen. Tot hoever kunnen wij het nog afschuiven op de economische crisis, vanaf het jaar 2006 staan wij met onze inkomsten praktisch stil.
Jan schilder 31 07 1952 schreef op 11-12-2014
Beste meneer / mevrouw Ik zou graag willen weten of ik nog steeds met 65 en 9 maanden mijn AOW vang. Tenzij de tweede kamer anders beslist Gaarne hoor ik van u Groetjes jan.
johanna schreef op 10-12-2014
als ik dan soms hoor waar de vakbond mee bezig is krijg ik niet de indruk dat dit een hoge prioriteit heeft en dan te bedenken dat dit degene treft die vaak al heel lang lidmaatschap betalen verwacht je toch dat de FNV echt eens actie gaat voeren al tot nu toe ondernomen zijn de leden niks wijzer van geworden dat ze eens een voorbeeld nemen aan België hoe het anders kan de FNV op deze manier is zinloos!!!!!!!!!
Jan schreef op 10-12-2014
Ook ik loop dankzij dit kabinet ruim 25000 euro mis.en de PvdA zich maar afvragen hoe ze zo laag in de peilingen komen, van oud FNVer Kersten had ik nog enig tegengas verwacht ,maar niets van dit alles! Ook de FNV had volgens mij veel harder tegen deze maatregelen in het geweer moeten komen,er is veel te weinig aandacht geweest voor deze groep werknemers die nu inde problemen gaan komen,zelf diverse malen aangegeven bij de FNV dat hier een GIGANTISCH probleem gaat ontstaan,kom op de BEUK ERIN!
Frans Kivits schreef op 10-12-2014
ik vind het schandalig dat de bakermat van onze samenleving zo gepakt worden ,maar wat doen we er aan zolang de mensen niet bereid zijn om te protesteren en solidair zijn met de minderen zal er in Nederland niets gebeuren we zijn ja knikkers geworden nemen alles maar voor lief we mogen ons kabinet bedanken zeker Rutten en Samson die er voor zorgen dat heel onze samenleving naar de kloten gaat
henk schreef op 10-12-2014
ook ik heb dat probleem. dat grapje kost mij 25.000 euro. door mijn pensioen gat van 16 maanden . plus dat je geen geld krijg voor je toeslag partner die jonger is dan ik. FNV ik hoop dat je hier nog meer aandacht voor geef in de hoop dat ze daar in den haag weten wat ze aan het doen zijn. schud ze maar eens door elkaar. veel succes...
Word ook lid!
Lid worden van de grootste vakbond van je sector. Betaal nu voor de eerste 4 maanden maar 25 euro.

Ook jouw belangen kunnen we behartigen!
STAP 1
De FNV maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op je voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site, stem je hiermee in.Ga verder