Geef een reactie op dit Nieuwsbericht

Wij stellen het erg op prijs als je een reactie achterlaat. Maar er gelden wel fatsoensregels. Wij behouden ons het recht voor om reacties - zonder verdere uitleg of terugkoppeling - te verwijderen omdat er:

- Commerciële boodschappen in staan.
- Scheldwoorden, beledigingen, discriminerende en generaliserende boodschappen in staan.
- Herhalingen van reacties in staan.
- Zaken in staan die niet ingaan op de boodschap van het nieuws- of blogbericht.

Beperk je tot de kern; je kunt maximaal 500 tekens per reactie gebruiken.

Jouw reactie
Nog
Verzend mijn reactie

4 reacties

Jan Goes schreef op 25-04-2015
Wat FNV-Bouw heeft bereikt bij het UWV voor de 158 medewerkers van Heijmans is geweldig, super. Veel is er nu al goed geregeld in CAO en in de WOR, er wordt alleen niet nageleefd, omdat het niet naleven van de CAO en WOR geen consequenties heeft voor werkgevers. Waardoor weer concurrentievervalsing ontstaat. Dus moeten bedrijven die zich niet aan de CAO en de WOR houden veel meer op de huid gezeten worden ook ik de media, zet ze maar op de zwarte lijst. Aanpakken die bedrijven. Jan Goes.
rene van drimmelen schreef op 24-04-2015
Helaas vind ik dat de bonden het al veel te lang hebben laten gebeuren dat het flexwerk steeds meer kwam ze hadden al veel eerder moeten ingrijpen nu is het bijna al niet meer om te keren en krijgen wij als bouwvakkers geen fatsoenlijke baan meer en al helemaal geen vastigheid meer .Bond jullie hebben echt veel te lang gewacht met actie onder nemen .maar ik blijf wel lid van de bond ik hoop dat jullie wat bereiken .
Rednas schreef op 15-04-2015
Belachelijk dat we al jaren zonder cao zitten. Bonden hebben blijkbaar geen macht meer. De meeste werkgevers (vooral de grote bouwbedrijven, inderdaad die met een beursnotering!) willen kosten besparen en doorgaan zoals het nu gaat: onder kostprijs werk aannemen. Dat proberen ze goed te maken over de rug van eigen mensen en een steeds grotere groep zzp'ers en andere flex-krachten. Die helaas niet anders kunnen dan voor steeds lagere tarieven komen opdraven... bonden en werkgevers doe je werk!
Ad schreef op 02-04-2015
Goeie actie, maar wat ik vreemd vind is dat FNV wel ZZP ers als lid wil toelaten terwijl zij samen met uitzendorganisaties en andere flexwerkers de cao ondermijnen.
Word ook lid!
Lid worden van de grootste vakbond van je sector. Betaal nu voor de eerste 4 maanden maar 25 euro.

Ook jouw belangen kunnen we behartigen!
STAP 1
De FNV maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op je voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site, stem je hiermee in.Ga verder