Geef een reactie op dit Nieuwsbericht

Wij stellen het erg op prijs als je een reactie achterlaat. Maar er gelden wel fatsoensregels. Wij behouden ons het recht voor om reacties - zonder verdere uitleg of terugkoppeling - te verwijderen omdat er:

- Commerciële boodschappen in staan.
- Scheldwoorden, beledigingen, discriminerende en generaliserende boodschappen in staan.
- Herhalingen van reacties in staan.
- Zaken in staan die niet ingaan op de boodschap van het nieuws- of blogbericht.

Beperk je tot de kern; je kunt maximaal 500 tekens per reactie gebruiken.

Jouw reactie
Nog
Verzend mijn reactie

3 reacties

Joke schreef op 09-10-2014
Lidmaatschap opzeggen verzwakt de bond nog verder. Laten we naar de oplossing zoeken en ons bondsbestuur (FNV breed) steunen en veel wijsheid toewensen. Alle leden kunnen een verschil maken, jij dus ook. Mogelijk komen we in een raadgevend referendum nog in de gelegenheid om het tij te keren. Lokaal wordt al FNV Breed heel veel gezamenlijk goed werk verzet. Dat moet landelijk toch ook kunnen en gebeuren. SAMEN IN BEWEGING BLIJVEN VOOR EEN GROTE STERKE VAKVERENIGING
Thieu Knapen schreef op 08-10-2014
Het is gewoon jammer dat het bij bondgenoten niet gelukt is. Wij van FNV Bouw en de overige bonden die wel ingestemd hebben zullen ons meer dan anders moeten gaan inzetten om te blijven samenwerken met de kaderleden van Bondgenoten op lokaal gebied. We waren op vele plaatsen in het land bezig om het lokaal netwerk op te tuigen. Laten we nu onze energie steken om het om te buigen naar FNV Lokaal waar op veel plaatsen al een goede samenwerking is tussen de bonden. Wij doen het voor onze leden.
P ten Hoeve schreef op 08-10-2014
Persoonlijk had ik dit zien aankomen het termijn voor deze ingreep was veel te kort en nog vele onduidelijk heden bij bestuurders en kader leden Het tweede punt het cultuur verschil tussen de vele bonden speelt ook een rol dat merkje bij vergaderingen .
Word ook lid!
Lid worden van de grootste vakbond van je sector. Betaal nu voor de eerste 4 maanden maar 25 euro.

Ook jouw belangen kunnen we behartigen!
STAP 1
De FNV maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op je voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site, stem je hiermee in.Ga verder