Geef een reactie op dit Nieuwsbericht

Wij stellen het erg op prijs als je een reactie achterlaat. Maar er gelden wel fatsoensregels. Wij behouden ons het recht voor om reacties - zonder verdere uitleg of terugkoppeling - te verwijderen omdat er:

- Commerciële boodschappen in staan.
- Scheldwoorden, beledigingen, discriminerende en generaliserende boodschappen in staan.
- Herhalingen van reacties in staan.
- Zaken in staan die niet ingaan op de boodschap van het nieuws- of blogbericht.

Beperk je tot de kern; je kunt maximaal 500 tekens per reactie gebruiken.

Jouw reactie
Nog
Verzend mijn reactie

2 reacties

Hans schreef op 01-03-2017
na 45 jaar in de bouw gewerkt te hebben met 60 jaar met vroegpensioen. na een paar maanden werd bekend gemaakt dat de aow leeftijd werd opgeschroefd. Nu 65 jaar geworden en we moeten rond zien te komen van alleen pensioen 750,00 per maand tot ik 65 jaar en 9 maanden oud ben. Wordt dan 1500,00 per maand. Vanaf 1 januari is ons inkomen met 850,00 per maand gedaald.Was dit de bedoeling van het kabinet om de mensen na een leven lang hard werken in armoede te storten.???
T heijnen schreef op 04-11-2014
De suggestie wordt hier gewekt dat iedereen dat makkelijk kan volhouden maar de werkelijkheid is echt anders. Geeft de jeugd maar de mogelijkheid voor een baan zodat ze ook een bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij. Het is net als met de huizenmarkt , er moet doorstroming komen . Dit is alleen mogelijk als mensen de kans krijgen Vroegtijdig te kunnen stoppen met werken en niet maatregelen op te leggen , om nog langer te moeten werken Zeker mensen die op jonge leeftijd zijn gaan werken .
Word ook lid!
Lid worden van de grootste vakbond van je sector. Betaal nu voor de eerste 4 maanden maar 25 euro.

Ook jouw belangen kunnen we behartigen!
STAP 1
De FNV maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op je voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site, stem je hiermee in.Ga verder