Geef een reactie op dit Nieuwsbericht

Wij stellen het erg op prijs als je een reactie achterlaat. Maar er gelden wel fatsoensregels. Wij behouden ons het recht voor om reacties - zonder verdere uitleg of terugkoppeling - te verwijderen omdat er:

- Commerciële boodschappen in staan.
- Scheldwoorden, beledigingen, discriminerende en generaliserende boodschappen in staan.
- Herhalingen van reacties in staan.
- Zaken in staan die niet ingaan op de boodschap van het nieuws- of blogbericht.

Beperk je tot de kern; je kunt maximaal 500 tekens per reactie gebruiken.

Jouw reactie
Nog
Verzend mijn reactie

1 reactie

Jakko schreef op 29-11-2014
Er is in Nederland geen enkele bouwplaats waar de Bouw Cao niet wordt ontdoken, vooral in de wereld van metselaars en daar ben ik er 1 van is het diep en diep triest. Metselbedrijven hebben weinig tot geen vast personeel meer, ja alleen nog een paar die de boel in de gaten houden. De rest werkt allemaal onder Uitzend Cao's, wil je dat niet dan zit je thuis in de WW. Het is diep triest en je kan er wel gek van worden, maar het is de keiharde realiteit. Armoede en nog eens armoede!!!!!!!
Word ook lid!
Lid worden van de grootste vakbond van je sector. Betaal nu voor de eerste 4 maanden maar 25 euro.

Ook jouw belangen kunnen we behartigen!
STAP 1
De FNV maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op je voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site, stem je hiermee in.Ga verder