Geef een reactie op dit Nieuwsbericht

Wij stellen het erg op prijs als je een reactie achterlaat. Maar er gelden wel fatsoensregels. Wij behouden ons het recht voor om reacties - zonder verdere uitleg of terugkoppeling - te verwijderen omdat er:

- Commerciële boodschappen in staan.
- Scheldwoorden, beledigingen, discriminerende en generaliserende boodschappen in staan.
- Herhalingen van reacties in staan.
- Zaken in staan die niet ingaan op de boodschap van het nieuws- of blogbericht.

Beperk je tot de kern; je kunt maximaal 500 tekens per reactie gebruiken.

Jouw reactie
Nog
Verzend mijn reactie

11 reacties

John vd Vlist schreef op 31-10-2014
Overeenkomst met de zorg is inderdaad verbluffend. Graaicultuur komt niet alleen tot uiting in de excessen (Vestia, Rochdale) maar wordt breed gedragen door werkgevers/koepel. Bovengemiddelde CAO is er al niet meer. Het loongebouw is immers gerelateerd aan de zwaarte van functies. Wat dat betreft zitten corporatiemedewerkers toevallig wel in een bovengemiddelde (klantcontacten, maatschappelijk verantwoord presteren) categorie. Hebben managers/bestuurders extra last van? Gewoon een goede CAO svp.
Jan schreef op 30-10-2014
Werknemers zijn te netjers opgevoed, terwijl de werkgevers doorgaan om de CAO uit te melken. Zij gedragen zich wetteloos. Een mooi voorbeeld is het gedrag van de bestuurders in de zorg. In onze branche moeten wij dit gedrag ook stoppen. Huurders en medewerkers worden uitgebuit; de werkgevers grijpen alles aan om geld voor veel te hoge "bestuurderslonen" vrij te maken, over de ruggen van medewerkers en huurders. Betrek daarom ook de huurders bij de onderhandelingen!
Koos schreef op 27-10-2014
Het is ondertussen 14.00 uur geweest en nog steeds niets op de site, wat is er toch aan de hand. moeten wij het zelf gaan doen!!!!!!!
Arjen schreef op 27-10-2014
Waar blijft een update van de onderhandelingsronde?
Arjen schreef op 27-10-2014
Waar blijft een update van de onderhandelingsronde?
Frans schreef op 26-10-2014
Diepdroevig zoals Aedes en de bonden met jong en oud omgaat
Ans schreef op 26-10-2014
Te triest voor woorden dat er geen update gegeven wordt. Een kleine moeite om een stuk te plaatsen na de onderhandelingen. Fnv jullie laten je leden in de steek! De premie wordt alleen maar duurder en wat krijgen we er voor terug?
Frans schreef op 25-10-2014
Jeroen, Wij vragen je te reageren op ons verzoek te laten weten wat de onderhandelingsronde op 24 oktober heeft opgeleverd. Aedes laat ook niets weten. Moet ik dat zien als een goed of een slecht teken? Zij zijn meestal de eerste die communiceren. Dat kan jij beter. KOM OP MET JE REACTIES.
Herbert schreef op 25-10-2014
Al uitonderhandeld. Bij geen enkele bond iets op de site te vinden van de gister gehouden onderhandelingen. Wanneer horen de leden iets..
michel schreef op 24-10-2014
De werknemers hebben afgelopen tijd al menige reorganisatie, bezuiniging en versobering te verwerken gehad en hebben hier ook alle begrip voor kunnen opbrengen. Maar ondertussen blijft de werkdruk en ook de werkstress al maar toenemen. Vorig jaar 0% dus achteruitgang, nu compensatie voor de toegenomen druk op de werknemers! GENOEG IS GENOEG !!! 3% en geen promile minder!
Frans schreef op 23-10-2014
Jeroen, We verwachten wat van je. Het wordt nu echt tijd dat onze CAO, fatsoenlijk, met een redelijke loonsverbetering van 3%, nu eindelijk tot stand komt. Kom op laat je achterban zien wat onderhandelen is.
Word ook lid!
Lid worden van de grootste vakbond van je sector. Betaal nu voor de eerste 4 maanden maar 25 euro.

Ook jouw belangen kunnen we behartigen!
STAP 1
De FNV maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op je voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site, stem je hiermee in.Ga verder