Geef een reactie op dit Nieuwsbericht

Wij stellen het erg op prijs als je een reactie achterlaat. Maar er gelden wel fatsoensregels. Wij behouden ons het recht voor om reacties - zonder verdere uitleg of terugkoppeling - te verwijderen omdat er:

- Commerciële boodschappen in staan.
- Scheldwoorden, beledigingen, discriminerende en generaliserende boodschappen in staan.
- Herhalingen van reacties in staan.
- Zaken in staan die niet ingaan op de boodschap van het nieuws- of blogbericht.

Beperk je tot de kern; je kunt maximaal 500 tekens per reactie gebruiken.

Jouw reactie
Nog
Verzend mijn reactie

4 reacties

H Holtkamp schreef op 14-09-2014
De ouderen gaan er steeds meer op achteruit, dat zie ik aan mijn eigen inkomen geen indicatie op mijn aanvullend pensioen de laatste jaren. afbouw van zorgtoeslag eigen risico verder omhoog. Ik ben van 1940 en heb 48 jaar gewerkt en geen 40 uur in de week maar eerder 50 tot 60 uur. Dat was nodig na de oorlog in 1940/45 de opbouw ging in een sneltrein vaart en daar hebben wij ons steentje aan bij gedragen. Daar worden wij nu voor gestraft dank u wel politiek hiervoor wordt u afgestraft.
J.L. Derks schreef op 07-09-2014
Dat er nog steeds arbeiders zijn die de kost met de handen moeten verdienen en dan op de VVD of D66 stemmen gaan mijn koplampen uit.
WJ Dieme schreef op 05-09-2014
Dit kabinet bezuinigd over de rug van alle mensen met een uitkering. omdat deze mensen niet kunnen staken omdat ze niet meer werken moeten de vakbonden voor ze opkomen en actie voeren tegen dit a sociale beleid ven vvd , pvda en "bevriende oppositie".
Joop.de V schreef op 05-09-2014
Schandalig hoe dit kabinet met de ouderen omgaat die de verzorgingstaat hebben opgebouwd door belasting en premies te betalen en vervolgens een stapeling van lastenverzwaringen onevenredig over zich heen krijgen! Laat de FNV hier tegen deze maatregelen dan ook zeer hard op stellen om deze schandalige voorstellen van tafel te krijgen! Zelf 46 jr.continu full-time in de bouw gewerkt en als dank voor je inzet deze ASOCIALE maatregelen voor de senioren,met dank aan Partij Van De Armoede!!!!!
Word ook lid!
Lid worden van de grootste vakbond van je sector. Betaal nu voor de eerste 4 maanden maar 25 euro.

Ook jouw belangen kunnen we behartigen!
STAP 1
De FNV maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op je voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site, stem je hiermee in.Ga verder