Geef een reactie op dit Nieuwsbericht

Wij stellen het erg op prijs als je een reactie achterlaat. Maar er gelden wel fatsoensregels. Wij behouden ons het recht voor om reacties - zonder verdere uitleg of terugkoppeling - te verwijderen omdat er:

- Commerciële boodschappen in staan.
- Scheldwoorden, beledigingen, discriminerende en generaliserende boodschappen in staan.
- Herhalingen van reacties in staan.
- Zaken in staan die niet ingaan op de boodschap van het nieuws- of blogbericht.

Beperk je tot de kern; je kunt maximaal 500 tekens per reactie gebruiken.

Jouw reactie
Nog
Verzend mijn reactie

8 reacties

mart schreef op 27-03-2015
nooit toegeven ,wat je nu gaat minderen komt er in ,betere,tijden nooit meer terug bij .Reisuren eraf halen is helemaal belachelijk ,we maken nu al het ong 12 uur per dag inclusief reisuren en als je dan ook nog langer moet gaan werken kom je alleen nog thuis om te slapen ,Het gaat nu toch weer wat beter in de bouw dus laat ze alles bij het oude cao houden dan is ook de ;onrust; onder de mensen weg
Frans schreef op 24-03-2015
Confronteer de werkgeversunie hier mee in het overleg: onafhankelijk onderzoek laten doen naar al die MILJARDEN die uit of via het nederlandse bedrijfsleven naar het buitenland gaan(buitenlandse moedermaatschappijen en investeringsmaatschappijen) (belastingheffing?). Hoe kan dit legaal gebeuren? Wie maakte deze wetten? Ik denk als die miljarden hier waren gebleven dat werknemers geen CAO of geld inleveren. Vraag alle jaarrekeningen bij KVK/bedrijf/accountant en onafhankelijk laten oordelen
FRANS schreef op 24-03-2015
Helemaal mee eens wat JOHN schrijft. Er zijn tienduizenden voorbeelden van werknemers die decennia lang spijkerhard gewerkt hebben en de laatste 10 jaar alles afgenomen werd wat zij opgebouwd hadden, huis, geld, geluk en vooral gezondheid. Ook al ben ik werkloos ik heb die euro's per maand er dik en dik voor over om het FNV te steunen om ons en elkaar te helpen. Ik heb nu de stap gezet, ik ben net lid geworden van het FNV. WORD SVP OOK LID. Dank.
John schreef op 23-03-2015
OPROEP. Ik print de brief in veelvoud uit en geef het bericht over cao overleg door aan collega's. VOLG ALLEMAAL MIJN VOORBEELD. Laat collega's weten waar de werkgevers mee bezig zijn. Gebruik what's app, facebook, etc. om alle collega's op de hoogte te brengen van dit respectloze voorstel. GEEF HET DOOR.
John schreef op 23-03-2015
Ik kan niet begrijpen hoe het mogelijk is dat de slavernij terugkeert. Bonden geef de werkgevers aan de onderhandelingstafel een signaal af. Direct na de opening van het overleg aan alle onderhandelaars een zweep geven, ze de rug toekeren en weglopen. De werkgevers weten dat werknemers met hun rug tegen de muur staan, werkgevers vormen een vuur peloton. Werkgevers zeggen gewoon Slikken of de kogel. PIKKEN WE DIT NOG LANGER?
Henk Aarts schreef op 21-03-2015
Wanneer de medewerkers zolang aan het werk zijn en ook nog moeten reizen zullen er meer ongevallen en ongelukken op de weg ontstaan Aan de andere kant beweren werkgevers dat de veiligheid hoog in het vaandel staat Hoe kunnen zij dit met elkaar rijmen?????
piet schreef op 21-03-2015
nou nou het is wat die voorstellen van de werkgevers, niet toegeven hoor we zitten al 3jaar zonde enige voorhoging van het loon of zo het word er alleen maar slechter op in de bouw maar ik krijg de indruk dat,dat de werkgevers weinig boeit op deze manier zullen weer velen de bouw verlaten ,mits ze iets anders kunnen vinden dus werkgevers de deur staat open voor zzp,ers en goed kopen arbeids krachten uit het oost blok dat willen die toch zo graag (de werkgevers)\ dus poot stijf houden ,
Gerard van der Flaas schreef op 19-03-2015
Beste, ik vind dat er nu veel te lang gediscussieerd wordt. Is dit om tijd te rekken vooraleer we aan arbeidsvoorwaarden moeten inleveren? Ik vind dat we nu acties moeten gaan voeren en geen tijd verspillen.
Word ook lid!
Lid worden van de grootste vakbond van je sector. Betaal nu voor de eerste 4 maanden maar 25 euro.

Ook jouw belangen kunnen we behartigen!
STAP 1
De FNV maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op je voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site, stem je hiermee in.Ga verder