Geef een reactie op dit Nieuwsbericht

Wij stellen het erg op prijs als je een reactie achterlaat. Maar er gelden wel fatsoensregels. Wij behouden ons het recht voor om reacties - zonder verdere uitleg of terugkoppeling - te verwijderen omdat er:

- Commerciële boodschappen in staan.
- Scheldwoorden, beledigingen, discriminerende en generaliserende boodschappen in staan.
- Herhalingen van reacties in staan.
- Zaken in staan die niet ingaan op de boodschap van het nieuws- of blogbericht.

Beperk je tot de kern; je kunt maximaal 500 tekens per reactie gebruiken.

Jouw reactie
Nog
Verzend mijn reactie

7 reacties

Ger Theelen schreef op 17-08-2014
De problemen welke in het filmpje te zien zijn, spelen zich al 20-30 jaar af.Alleen wordt het nu steeds erger. De bond kan daar schijnbaar weinig tegen doen. Misschien moet dit wel in Europees verband aangepakt worden.
Henk Loeffen schreef op 15-08-2014
Maar hoe zit dat met uitzendkrachten. Mogen die wel ten alle tijden weg gestuurd worden ook al is het karwei nog niet af . wat zijn daar voor regels voor ? En hoe zit het daar met de pensioen opbouw.Kunnen die mensen wel ergens met hun problemen terecht.Want ik heb het gevoel dat deze mensen helemaal een speelbal van de werkgevers zijn.En ik denk dat de lonen best omhoog kunnen. Want bij de huur van mijn huis kan zomaar €24,00 stijgen . Wat kan ik daarmee?
gerard schreef op 15-08-2014
Door dat mij baas 3 jaar terug failliet is gegaan was toen 56 en 1/2 jaar goede vakman metselaar . Over al gesolliciteerd maar om dat je ouder bent ben je te duur (zeggen ze niet maar geen werk) Nu loopt de ww. af en nog niets. Omdat je zo hard hebt gewerkt en eigen huis hebt krijg je niets. Hard werken wordt lijkt wel bestraft. Wat je hebt op gebouwd wordt gesloopt. Jammer deze graai maatschappij!
Gerard van der Flaas schreef op 15-08-2014
Ik ben even weg geweest van de bond, Ik ben weer lid geworden voor de rechtsbijstand. Verders zie ik momenteel het nut ook niet van in om bij de bond te blijven. Zij zullen heus wel op de achtergrond bezig zijn met van alles en nog wat.. Ik vind eerst de lonen flink omhoog en oneerlijke concurrentie uitbannen.
Gerard van der Flaas schreef op 15-08-2014
Nou,... om te beginnen...de lonen met 10% omhoog want we staan flink achter.
Bas schreef op 15-08-2014
Iedereen laat over zich heen lopen 41% levert in Levensloop woord niet nagekomen tijdspaarfonds woord niet optijd betaald,geen reisuren geen schaffeurstoeslag Iedereen is bang voor zijn BAAN en doet er NIETS aan, zo nemen ze nou een loopje met je. Laat niet over je heen lopen doe er wat aan je hebt er recht op.
thomas schreef op 09-08-2014
Jullie gaan wel staken voor loonsverhoging maar staken voor goede banen en CAO in de bouw doen jullie niet. Jullie hebben zelf toegestemd om de CAO onderhandelingen van vorig jaar stop te zetten en voor 1 jaar opgeschoven.
Word ook lid!
Lid worden van de grootste vakbond van je sector. Betaal nu voor de eerste 4 maanden maar 25 euro.

Ook jouw belangen kunnen we behartigen!
STAP 1
De FNV maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op je voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site, stem je hiermee in.Ga verder