Geef een reactie op dit Nieuwsbericht

Wij stellen het erg op prijs als je een reactie achterlaat. Maar er gelden wel fatsoensregels. Wij behouden ons het recht voor om reacties - zonder verdere uitleg of terugkoppeling - te verwijderen omdat er:

- Commerciële boodschappen in staan.
- Scheldwoorden, beledigingen, discriminerende en generaliserende boodschappen in staan.
- Herhalingen van reacties in staan.
- Zaken in staan die niet ingaan op de boodschap van het nieuws- of blogbericht.

Beperk je tot de kern; je kunt maximaal 500 tekens per reactie gebruiken.

Jouw reactie
Nog
Verzend mijn reactie

7 reacties

Arjen schreef op 05-06-2016
En het blijft weer, zoals gewoonlijk, doodstil......kom op FNV laat wat van je horen.
Marcel schreef op 02-05-2016
Twee maanden na het verstrijken van de termijn nog altijd geen mededelingen ???
Marcel schreef op 01-03-2016
Op 1 september 2015 is een afspraak gemaakt tussen CAO-partijen om onderzoek te doen naar de marktconformiteit van het totale loongebouw in vergelijking met de (semi)publieke sector. Daarnaast naar de mogelijkheid om de beloning van de directeur-bestuurder onder te brengen in de CAO. Het onderzoek zou binnen zes maanden worden afgerond. Ik ben benieuwd!
Arjen schreef op 02-12-2015
Ik lees net dat artikel 2.12 en 2.13 uit de CAO zijn geschrapt. Dit hebben de bonden niet verteld. Hoe duister wil je het hebben?
Martie schreef op 16-11-2015
Gegeven de omstandigheden is het CAO resultaat niet verkeerd en zeker beter dan geen resultaat en geen gesprek met de werkgevers. Er is naast de CAO nog veel meer te doen binnen de corporaties. Nog nooit heeft de werkgelegenheid in de sector zo onder druk gestaan. Ook op dat vlak zijn afspraken in de CAO gemaakt die een goede basis kunnen vormen voor de vakbonden om zoveel mogelijk werkgelegenheid te behouden. Ook hiervan heb ik al resultaten gezien. Alle reden dus om solidair te zijn
Cees schreef op 16-11-2015
Ik moet het helaas geheel met de vorige schrijver eens zijn. Een zeer mager resultaat na anderhalf jaar klungelen. Hebben we daar nu vakbonden voor? Ik neem het ze kwalijk dat ze niet daadkrachtig zijn maar wel druk zijn met leden werven. Volgens mij wordt het omgekeerde zo bereikt. Mijn lidmaatschap heb ik al beëindigd.
Arjen schreef op 12-11-2015
Het lijkt wel of de FNV trots is op het resultaat. Nou, de werknemers niet..........De FNV heeft alles weg van een werkgeversorganisatie.
Word ook lid!
Lid worden van de grootste vakbond van je sector. Betaal nu voor de eerste 4 maanden maar 25 euro.

Ook jouw belangen kunnen we behartigen!
STAP 1
De FNV maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op je voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site, stem je hiermee in.Ga verder