Geef een reactie op dit Nieuwsbericht

Wij stellen het erg op prijs als je een reactie achterlaat. Maar er gelden wel fatsoensregels. Wij behouden ons het recht voor om reacties - zonder verdere uitleg of terugkoppeling - te verwijderen omdat er:

- Commerciële boodschappen in staan.
- Scheldwoorden, beledigingen, discriminerende en generaliserende boodschappen in staan.
- Herhalingen van reacties in staan.
- Zaken in staan die niet ingaan op de boodschap van het nieuws- of blogbericht.

Beperk je tot de kern; je kunt maximaal 500 tekens per reactie gebruiken.

Jouw reactie
Nog
Verzend mijn reactie

15 reacties

sjef schreef op 27-04-2015
Het wordt tijd dat ze in den haag de ogen eens gaan openen zodat ze ook doorkrijgen dat we weer terug gaan naar de vooroorlogse asociale omstandigheden.
Peter vd broek schreef op 26-04-2015
Zakkenvullers aanpakken deze bedrijven. Zijn niets anders bezig dan met werknemers te pakken in de lonen. Over de zzprs nog maar te zwijgen,hier hebben we veel ellende aan te danken. Ze verzekeren zich amper,bieden zich aan voor veel te lage prijzen waardoor vaste medewerkers op straat komen te staan.
toon schreef op 25-04-2015
verder op mijn vorige mail , Na 28 jaar lid van het fnv te zijn vind ik dit toch erg jammer en de geloofwaardigheid is bij mij aardig afgenomen. Hopelijk wordt door deze actie voor sommige collega's een hoop ellende bespaard en hoop dat het fnv hierin wel de poot stijf houd .
toon schreef op 25-04-2015
heel goed dat ze dit tegenhouden vanuit het fnv , maar denk dat het links of rechtsom toch gaat gebeuren . Wat ik wel jammer vind dat ze vanuit het fnv opkomen voor een grote groep mensen binnen een groot bedrijf . Hetzelfde speelt ook binnen talloze kleine bedrijven . Ook ik ben door de "economische "reden eruit gewerkt en heb vervolgens hulp gevraagd aan het fnv . Na 5 maanden en verschillende mails naar het fnv en steeds de belofte dat ze er naar zouden kijken NIETS en nog steeds geen hulp
F. Pothuizen schreef op 25-04-2015
Goede actie. Bij ons is het uwv er in getrapt. 37 man in ww. De meeste zijn 50 plus
G Slotman schreef op 25-04-2015
Heijmans wil vd vaste krachten af Wil liever buitenlanders, en ZZP 'ers die voor een appel en ei gaan werken Dit probleem begon al 10 jaar geleden
Peter vd broek schreef op 25-04-2015
Zakkenvullers aanpakken deze bedrijven. Zijn niets anders bezig dan met werknemers te pakken in de lonen. Over de zzprs nog maar te zwijgen,hier hebben we veel ellende aan te danken. Ze verzekeren zich amper,bieden zich aan voor veel te lage prijzen waardoor vaste medewerkers op straat komen te staan.
eelke amsing schreef op 25-04-2015
Nu nog de rest aanpakken .
Ton Koning schreef op 25-04-2015
Heijmans snijdt zichzelf tweemaal in de vingers, personeel blijft en is voor een groot deel minder gemotiveerd. Wordt ZZP`er, geen pensioen, niet verzekerd, lekker laten uitspelen als éénling door de grote bedrijven en drie maanden op je geld wachten.
Paul Broere schreef op 24-04-2015
Prima werk van de FNV. Blijf dit aan de kaak stellen. Werkgevers zijn op het ogenblik tot alles in staat om er zelf beter van te worden. Ben zelf met pensioen maar uit dit voorbeeld blijkt maar weer waar de vakbond voor staat. Hoe meer leden hoe sterker we staan. Ga zo door!
E van Dijk schreef op 24-04-2015
schandalig!!!!!! dat een bedrijf als Heijmans zo asociaal met zn personeel omgaat! en top van het FNV dat ze deze waanzin hebben kunnen stoppen!
D.van Dijk schreef op 24-04-2015
Heel goed gedaan FNV .ik ben met pensioen maar heb 12 jaar voor Heymans utiliteits bouw gewerkt ,ik vind dat je mijn oude colegas (vaklieden) niet zomaar kan vervangen voor fleks werkers die het vak nog niet zo kennen als de man die er al jaren werkt . het is alleen in het voordeel van Heymaans Ga zo door , en houd je poot stijf
HCJ van Brakel schreef op 24-04-2015
Dit is al meer dan 10 jaar aan de gang Toen werd ik al benaderd om ZZP te worden en dan bij de aannemer te blijven De 3 bazen regel werd omzeilt door een samenwerking met 2 andere aannemers
kees van den Boogert schreef op 22-04-2015
Prima 👌 werk
Willy hofhuis schreef op 22-04-2015
jammer dat dergelijke resultaten wel bij grote bedrijven worden bereikt, en zijn het kleine reageert het UWV heel anders.
Word ook lid!
Lid worden van de grootste vakbond van je sector. Betaal nu voor de eerste 4 maanden maar 25 euro.

Ook jouw belangen kunnen we behartigen!
STAP 1
De FNV maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op je voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site, stem je hiermee in.Ga verder