Geef een reactie op dit Nieuwsbericht

Wij stellen het erg op prijs als je een reactie achterlaat. Maar er gelden wel fatsoensregels. Wij behouden ons het recht voor om reacties - zonder verdere uitleg of terugkoppeling - te verwijderen omdat er:

- Commerciële boodschappen in staan.
- Scheldwoorden, beledigingen, discriminerende en generaliserende boodschappen in staan.
- Herhalingen van reacties in staan.
- Zaken in staan die niet ingaan op de boodschap van het nieuws- of blogbericht.

Beperk je tot de kern; je kunt maximaal 500 tekens per reactie gebruiken.

Jouw reactie
Nog
Verzend mijn reactie

8 reacties

Marcel schreef op 01-03-2016
Op 1 september 2015 is een afspraak gemaakt tussen CAO-partijen om onderzoek te doen naar de marktconformiteit van het totale loongebouw in vergelijking met de (semi)publieke sector. Daarnaast naar de mogelijkheid om de beloning van de directeur-bestuurder onder te brengen in de CAO. Het onderzoek zou binnen zes maanden worden afgerond. Ik ben benieuwd!
Bert schreef op 30-10-2015
ik blijf me verwonderen over het feit dat juist Aedes gaat onderzoeken of ook de directeuren onder de cao moeten vallen. Zo wie zo is het al bizar dat directeuren zich verheven voelen boven de andere medewerkers is de sector, even bizar is het dat de directeurenclub het onderzoek gaat doen. De uitslag zal zijn dat het maatschappelijk ongewenst is, waarmee eigenlijk wordt bedoeld dat directeuren niet van zins zijn, salaris in te leveren.
Jan schreef op 16-10-2015
Tel uw zegeningen, zou ik zeggen. We hebben een CAO, dat is beter dan géén CAO. Geen schoonheidsprijs voor de onderhandelaars, helaas. We leven nu in een tijd dat de werkgevers echt de baas zijn, terwijl de werknemers organisaties steeds meer leden verliezen. Dat geldt niet alleen voor de woningcorporaties maar voor alle sectoren, ook de detailhandel en zelfs de overheid. De pensioenfondsen spelen roulette met onze inleg voor later en zij zijn aan de verliezende hand. Jammer voor ons!
Jose schreef op 14-10-2015
Ik word er verdrietig van ! Ben naar bijeenkomst geweest in Apeldoorn! Nu blijkt het lucht geweest te zijn! Pensioen, seniorendagen inleveren , langer werken en dan afkopen met uitkering in november van 900,00 euro en volgend jaar in 2x 450,00 wie vraagt daar om? FNV valt mij zwaar tegen !
Gerard Hol schreef op 14-10-2015
In het licht van de nog steeds voortschrijdende zelfverrijking van directeur bestuurders en RVC leden is dit natuurlijk een treurig resultaat. Jammer dat we niet echt een vuist hebben kunnen maken. Zeker voor de oudgedienden. Houd er wel een gevoel van veel lawaai en weinig wol aan over. Jammer
Arejn schreef op 09-10-2015
Eerst, tijdens kantinebijeenkomsten en daarna in regionale bijeenkomsten de boel flink opjutten om vervolgens een waardeloze CAO af te sluiten. Zonder enig respect voor de werknemers. De onderhandelaars hebben zich flink in de luren laten leggen door Aedes.. Ik heb ook mijn lidmaatschap opgezegd.
Di ck schreef op 08-10-2015
Ook ik vind het belachelijk dat de VPL met 40 % is terug gebracht, wij moeten door tot onze 67 jaar en nu worden we weer gestraft eerst roepen doe je prepensioen in je ouderdomspensioen kun je eerder stopen. onze generatie moet weer boeten. Terwijl ik al 40 jaar werkt daarvan 28 jaar bij de Woningstichting aan eengesloten geen dag werkeloos
Ronald schreef op 07-10-2015
45 jaar in de sector, pensioen betaald voor een opbouw van 100 %> dan 80 % dan middelloon met 73 % en nu nog net even 10 % VPl afromen. Die 73 % kan de gemiddelde medewerker wel vergeten is mijn ervaring. Mooie sector maar volledig stuk gemaakt door een paar rommelaars in de sector . Het is jammer FNV maar mijn lidmaatschap bijdrage ( inmiddels opgezegd ) gebruik ik nu maar om onze te korten te dekken van de euro,s die u heeft weggeven aan de Werkgevers ondanks advies van de bemiddelaar.💸😤
Word ook lid!
Lid worden van de grootste vakbond van je sector. Betaal nu voor de eerste 4 maanden maar 25 euro.

Ook jouw belangen kunnen we behartigen!
STAP 1
De FNV maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op je voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site, stem je hiermee in.Ga verder