Geef een reactie op dit Nieuwsbericht

Wij stellen het erg op prijs als je een reactie achterlaat. Maar er gelden wel fatsoensregels. Wij behouden ons het recht voor om reacties - zonder verdere uitleg of terugkoppeling - te verwijderen omdat er:

- Commerciële boodschappen in staan.
- Scheldwoorden, beledigingen, discriminerende en generaliserende boodschappen in staan.
- Herhalingen van reacties in staan.
- Zaken in staan die niet ingaan op de boodschap van het nieuws- of blogbericht.

Beperk je tot de kern; je kunt maximaal 500 tekens per reactie gebruiken.

Jouw reactie
Nog
Verzend mijn reactie

13 reacties

Gerard van der Flaas schreef op 10-12-2014
Wordt dit allemaal wel gelezen door onze onderhandelaars? Want ik zie nooit een reactie van hen.
bertus schreef op 10-12-2014
ik denk dat als u weer toegeeft en met name de senioren dagen u veel leden gaat verliezen dit zou jammer wezen
Johny schreef op 10-12-2014
Hou nou eens als bond je poot stijf in andere landen laat de bond zich wel goed zien en stand vastig kom des Noots op alleen voor je leden je zult zien dat er dan meer lid worden als ze zien dat die er wel wat bij krijgen de baas weet ook wel wie lid is en bij een staking doen er maar een paar mee want de rest is toch geen lid maar krijgen toch wel waar wij ons eigen voor in zetten en later de laan uit gestuurd worden kom maar eens op voor je leden
henk snip afd ridderkerk schreef op 10-12-2014
beste onderhandelaar(cao) geef nu niets toe , waar wij als bouwvakkers later de rekening van gepresenteerd krijgen geen senioren dagen inleveren ,geen verruiming arbeids tijden , en laat ze eens wat doen aan de oudere werknemers die nu door moeten tot 66/67 jaar , er worden er bij bosjes ontslagen , en wat dan over geleverd aan de grillen van uitzend bureaus enz. die lappen deze regels volledig aan hun laars(uitzondering daargelaten ( maar zoek ze eens op ?)die het wel goed doen harde actie!!
Ajm van der veer schreef op 10-12-2014
Laat de bonden eens een voorbeeld aan België nemen niks toegeven wat die werkgevers willen en zeker geen senioren dagen laten inleveren ik werk al 42 jaar in de bouw door de regeling van de senioren dagen om 4 dagen te werken is nog enig zins vol te houden
C de LIGT schreef op 10-12-2014
Ik ben 58 jaar en ga al 42 jaar Heel VROEG en door weer en wind naar mijn werk s'avonds als ik thuis kom ben ik gesloopt, na 27 jaar bij 1 baas gaat hij failliet en kan ik gelukkig bij een bedrijf waar ik weleens aan was verhuurd komen werken, wel even minimaal 300 euro inleveren op mijn 4 weken salaris, en ook geen reisuren vergoeding, wat DOE JE DAN ALS 55 JARIGE??? Nu mag ik ook nog eens door tot mijn 67 ste en willen ze tot die tijd me helemaal leegzuigen ( seniordagen ,loon enz enz ) HELP
van Duin schreef op 10-12-2014
Het FNV gaat steeds meer op de politiek lijken, de arbeider staat niet meer op de 1e plaatst. De denken alleen maar aan hun eigen toekomst en plekje. Mijn partner is bekend met het hoofdkantoor in Utrecht, en is geschrokken. Iedereen die tegen het ellenbogenbeleid is of klokkenluider is word er uitgewerkt of monddood gemaakt. Zelfs Ton Heerts werkt hier via een omweg aan mee. Veel beloven, maar dan stiekum een mes in je rug. Ze lijken wel op die ambtenaren in Den haag.
geert walsma schreef op 07-12-2014
mhr/mvr, ik wil hierbij graag een paar suggesties aanleveren. Ik ben nu 20 jaar timmerman en van 1960 ,zodoende zou ik tot mijn 67 ste moeten werken.Nu willen de werkgevers ook nog een keer de 10 senioren dagen wegstrepen .Zo worden wij dus weer gepakt.NIET MEE EENS!!!!!!!!!!!. Een aannemer pronkt altijd met certificaten,laten wij dan met een certificaat naleving bouw cao komen!! Ik denk dat bijna geen aannemer hieraan voldoet. Dan doel ik vooral op km-vergoeding en reistijden.TIJD VOOR ACTIE!!
geert walsma schreef op 07-12-2014
mhr/mvr, ik wil hierbij graag een paar suggesties aanleveren. Ik ben nu 20 jaar timmerman en van 1960 ,zodoende zou ik tot mijn 67 ste moeten werken.Nu willen de werkgevers ook nog een keer de 10 senioren dagen wegstrepen .Zo worden wij dus weer gepakt.NIET MEE EENS!!!!!!!!!!!. Een aannemer pronkt altijd met certificaten,laten wij dan met een certificaat naleving bouw cao komen!! Ik denk dat bijna geen aannemer hieraan voldoet. Dan doel ik vooral op km-vergoeding en reistijden.TIJD VOOR ACTIE!!
kroes schreef op 06-12-2014
moeten de werknemers inde bouw weer de kop buigen kom nou je bent toch niet een slaaf laat de werkgever zelf om zes uur uit bed stappen
Gerard van der Flaas schreef op 05-12-2014
Beste Kees v.d. Welle, ik ben bestuurslid geweest. Collega's hebben gewoon geen vertrouwen meer in de bond. En om dat te veranderen zal de vakbond toch eens wat moeten gaan doen. De helft van de leden zijn al ( noodgedwongen) zzp-er geworden. En die zijn volgens mij al geen lid meer. Werknemers moeten ook het gevoel hebben dat ze beschermd zijn als ze melding doen wanneer er iets niet in de haak is bij hun werkgever.
Kees v.d. Welle schreef op 05-12-2014
M.h. Flaas. N Niet het bestuur is de vakbond. Maar wij zijn de vakbond , dus ook u, dus als u wilt meewerken geeft u dan op als kaderlid en help je medeleden ook aan goede C.A.O. in plaatst van te mokken want dat willen de werkgevers juist om de bondsinspraak te proberen te beperken.. Dat helpt jou niet maar de werkgevers wel Één grote FNV kan n.l. meer als een persoon.
Gerard van der Flaas schreef op 05-12-2014
Dus zal er wederom geen nieuwe cao komen...probeer nu maar eens genoeg werknemers te laten staken om het kracht bij te zetten. Ik denk dat het vies tegen gaat vallen. Jullie vakbond, hebben de laatste jaren te veel laten gebeuren.Zonder stakingingen komen we niet verder. Er zijn helaas al te veel collega's die niet bij de vakbond willen. En wat mij betreft houd het voor mij binnenkort ook op. Het is nu of nooit. Praten met de werkgevers heeft geen zin, verkeerde mentaliteit van hun kant.
Word ook lid!
Lid worden van de grootste vakbond van je sector. Betaal nu voor de eerste 4 maanden maar 25 euro.

Ook jouw belangen kunnen we behartigen!
STAP 1
De FNV maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op je voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site, stem je hiermee in.Ga verder