Geef een reactie op dit Nieuwsbericht

Wij stellen het erg op prijs als je een reactie achterlaat. Maar er gelden wel fatsoensregels. Wij behouden ons het recht voor om reacties - zonder verdere uitleg of terugkoppeling - te verwijderen omdat er:

- Commerciële boodschappen in staan.
- Scheldwoorden, beledigingen, discriminerende en generaliserende boodschappen in staan.
- Herhalingen van reacties in staan.
- Zaken in staan die niet ingaan op de boodschap van het nieuws- of blogbericht.

Beperk je tot de kern; je kunt maximaal 500 tekens per reactie gebruiken.

Jouw reactie
Nog
Verzend mijn reactie

3 reacties

JMJA Tol schreef op 23-02-2017
Een ondernemer van 57 jaar, zonder personeel,. heeft een nieuw uittreksel uit het Handelsregister van de Kamer van Koophandel. Daarin staat een SBI code: 4120 Algemene burgerlijke en Utiliteitsbouw. Activiteit: Onderhoudsbedrijf. Is hij nu toch verplicht pensioenpremie te betalen aan het BPF Schildersbedrijf? Maakt het uit als het percentage schilder op bijv. 40% , 50 % of 75 % schilderwerk ligt? Het BPF Schildersbedrijf stelt de inschrijving verplicht bij 75 %.
Hannes schreef op 27-10-2015
Opbouw percentage omhoog ? Dit is onzin , je gaat meer betalen en langer ( ivm latere pensioenleeftijd ) en dan wordt gesteld dat je minder opbouwd . Dit is toch niet waar ?
M.Schuurmans schreef op 21-01-2015
Is er een jaaroverzicht van pensioenfondsen ,zodat ik deze kan controleren ,want men zegt de indexering niet te halen , maar dit is niet te controleren , of moet ik hun zomaar op hun woord geloven ,laat de pensioenfondsen maar eens open kaart spelen ,zodat ik weet dat mijn pensioen WAARDEVAST IS ,DIT IS MIJ ALTIJD BELOOFD !!!!!!! Ik hou toch al bijna niets meer over voor later, terwijl ik er mijn 45 jaar noeste arbeid altijd mijn premies afgedragen heb , Schandalig ,hoe de fondsen omgaan met
Word ook lid!
Lid worden van de grootste vakbond van je sector. Betaal nu voor de eerste 4 maanden maar 25 euro.

Ook jouw belangen kunnen we behartigen!
STAP 1
De FNV maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op je voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site, stem je hiermee in.Ga verder