Geef een reactie op dit Nieuwsbericht

Wij stellen het erg op prijs als je een reactie achterlaat. Maar er gelden wel fatsoensregels. Wij behouden ons het recht voor om reacties - zonder verdere uitleg of terugkoppeling - te verwijderen omdat er:

- Commerciële boodschappen in staan.
- Scheldwoorden, beledigingen, discriminerende en generaliserende boodschappen in staan.
- Herhalingen van reacties in staan.
- Zaken in staan die niet ingaan op de boodschap van het nieuws- of blogbericht.

Beperk je tot de kern; je kunt maximaal 500 tekens per reactie gebruiken.

Jouw reactie
Nog
Verzend mijn reactie

3 reacties

Harry van der Nat schreef op 06-10-2014
Schandalig, het keiharde werkgeversvoorstel van Aedes om de voorwaardelijke aanvulling op het Voorwaardelijk Vroegpensioen (VPL) in drie jaar af te bouwen! Een slag in het gezicht van de oudere werknemer. Vakbonden, hou jullie rug recht en doe geen enkele concessie, ook niet als het gaat om de datum waarop het VPL-voorstel moet ingaan.
L. Gruijters schreef op 29-09-2014
Ik ben er op tegen dat de CAO uitgekleed wordt. Verder dat het door ons bij elkaar gespaarde geld voor het vroegpensioen / vut regeling dadelijk weg valt. Mocht dit er toch van komen dan is voor mij 1 januari 2015 geen optie opdit gebied dat de CAO gat gelden.
Arjen schreef op 26-09-2014
De uikomsten zijn duidelijk. Hiermee kunnen de bonden zich hard opstellen.
Word ook lid!
Lid worden van de grootste vakbond van je sector. Betaal nu voor de eerste 4 maanden maar 25 euro.

Ook jouw belangen kunnen we behartigen!
STAP 1
De FNV maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op je voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site, stem je hiermee in.Ga verder