Geef een reactie op dit Nieuwsbericht

Wij stellen het erg op prijs als je een reactie achterlaat. Maar er gelden wel fatsoensregels. Wij behouden ons het recht voor om reacties - zonder verdere uitleg of terugkoppeling - te verwijderen omdat er:

- Commerciële boodschappen in staan.
- Scheldwoorden, beledigingen, discriminerende en generaliserende boodschappen in staan.
- Herhalingen van reacties in staan.
- Zaken in staan die niet ingaan op de boodschap van het nieuws- of blogbericht.

Beperk je tot de kern; je kunt maximaal 500 tekens per reactie gebruiken.

Jouw reactie
Nog
Verzend mijn reactie

9 reacties

frans schreef op 25-01-2015
Het is ook schandalig hoe ze met je pensioen en ww geld omgaan er is namelijk geld zat , wij moeten eerst ons huis opeten , waar je hart voor gewerkt heeft, maar dat kunnen die grote jongens toch ook, interen op hun huizen bestand dan kunnen ze ons weer een goede uitkering geven . . en niet alles op de werkende man verhalen .
henk osendarp schreef op 20-01-2015
De hele bedrijfstak word beetje bij beetje uitgehold een grote schande vast personeel gooien ze eruit om verder met uitzendkrachten verder te gaan kunnen die mensen niks aan doen maar het is wel triest hoe ze met je omgaan heb zelf 23 jaar bij een werkgever gezeten die gaat falliet in 2013 om 6weken later gewoon weer aan de gang gaat maar wel met maar liefs 17 uitzendkrachten in verdom het dan maar geen geld maar ik laat me niet inschrijven bij een uitzend organisatie.
daantje schreef op 20-01-2015
Het is goed om zoveel mogelijk vast te leggen.Later regelen met bedrijf,moet je individueel doen en dan ben je een zeur en ben je de eerste die op winterstop komt. Er zijn maar weinig werknemers die daar voor voelen.Werkgevers weten dat ook heel goed,en maken daar dankbaar gebruik van. Wat je in de cao niet voorelkaar krijgt,lukt je later individueel helemaal niet. Staken na de grote verzilvering is voor velen financieel een stuk makkelijker.
Henk Righolt schreef op 20-01-2015
Het is buitengewoon triest dat er anno 2015 zo met werknemers wordt omgegaan. In mijn ogen is dit beleid door de diversen regeringen veroorzaakt. Arbeiders zijn verschoppelingen die mogen komen opdraven wanneer het de werkgevers uitkomt. De uitzendbranche heeft meer kapot gemaakt dan mij lief is. Maar FNV, is het niet zo dat jullie altijd op de hand waren van de PvdA? Hebben jullie daardoor niet dit beleid zelf in de hand gewerkt? De PvdA doet zijn naam namelijk al lang geen eer meer aan!
ad de leeuw schreef op 20-01-2015
duidelijk dat we dit niet mogen accepteren , het is wel een beetje onduidelijk hoe het nu zit met die enquete
R M Lunenburg schreef op 07-01-2015
Sorry maar dit is mij allemaal nieuw. Hoe worden de leden tegenwoordig ingelicht ik kan me geen pamflet herinneren .
henning schreef op 26-12-2014
de cao loopt af en er komt geen nieuwe cao, als de werkgever partij was bij de cao blijven de rechten uit de oude cao gelden
henning schreef op 25-12-2014
enquête moet je via de post in envelop versturen Ik heb trouwens ook begrepen dat als hij van de CAO af wil; hij een nieuwe BV op moet starten
E. van der want. schreef op 22-12-2014
enquête werkt niet
Word ook lid!
Lid worden van de grootste vakbond van je sector. Betaal nu voor de eerste 4 maanden maar 25 euro.

Ook jouw belangen kunnen we behartigen!
STAP 1
De FNV maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op je voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site, stem je hiermee in.Ga verder