Geef een reactie op dit Nieuwsbericht

Wij stellen het erg op prijs als je een reactie achterlaat. Maar er gelden wel fatsoensregels. Wij behouden ons het recht voor om reacties - zonder verdere uitleg of terugkoppeling - te verwijderen omdat er:

- Commerciële boodschappen in staan.
- Scheldwoorden, beledigingen, discriminerende en generaliserende boodschappen in staan.
- Herhalingen van reacties in staan.
- Zaken in staan die niet ingaan op de boodschap van het nieuws- of blogbericht.

Beperk je tot de kern; je kunt maximaal 500 tekens per reactie gebruiken.

Jouw reactie
Nog
Verzend mijn reactie

2 reacties

Frans Derks schreef op 11-07-2018
ik wordt 28-10-2018 66 jaar en stop met werken moet ik dan mijn Pensioen naar voren halen 50 jaar Transport gezeten en mijn vrouw is een jaar jonger en nooit hoeven te werken wat kan ik nu verwachten wat ik gaat beuren als ik A O W en Pensioen bij mekaar doe.
H W Dijkman schreef op 15-11-2014
Na 43 jaar in de bouw werkzaam en alle premies betaald te hebben word het je nog heel lastig gemaakt om e.v.t met vroeg pensioen te gaan . Ik ben nu 59 jaar oud en als het aan de regering ligt moet ik nog 8 jaar . ( dus dan kom ik op 50 jaar werken. ) Ik vind dat de regering en de vakbond te weinig doet voor deze leeftijdsgroep. Het komt er op neer dat wij niet mogen genieten van een gezonde oude dag. De meeste bouwvakkers van deze leeftijd hebben wel mankementen. Is het dan nooit genoeg .?????
Word ook lid!
Lid worden van de grootste vakbond van je sector. Betaal nu voor de eerste 4 maanden maar 25 euro.

Ook jouw belangen kunnen we behartigen!
STAP 1
De FNV maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op je voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site, stem je hiermee in.Ga verder