Geef een reactie op dit Nieuwsbericht

Wij stellen het erg op prijs als je een reactie achterlaat. Maar er gelden wel fatsoensregels. Wij behouden ons het recht voor om reacties - zonder verdere uitleg of terugkoppeling - te verwijderen omdat er:

- Commerciële boodschappen in staan.
- Scheldwoorden, beledigingen, discriminerende en generaliserende boodschappen in staan.
- Herhalingen van reacties in staan.
- Zaken in staan die niet ingaan op de boodschap van het nieuws- of blogbericht.

Beperk je tot de kern; je kunt maximaal 500 tekens per reactie gebruiken.

Jouw reactie
Nog
Verzend mijn reactie

1 reactie

G Maijenburg schreef op 01-11-2014
Het personeel mag het slechte nieuws bij de huurder overbrengen betreft onderhoud en de bij komende versoberingen. Zeker bij reparatieverzoeken dat op andere wijze gedaan wordt. Wind en waterdicht blijkt soms voldoende. Maar wel iedereen tevreden houden en zorgen dat huurpenningen blijven binnen komen. De frontoffice en de medewerkers buiten in het veld krijgen vaak het eerste de boze reactie 's van de huurders te horen. Soms ook bedreigingen ondanks dat je het beste met de huurders voor hebt.
Word ook lid!
Lid worden van de grootste vakbond van je sector. Betaal nu voor de eerste 4 maanden maar 25 euro.

Ook jouw belangen kunnen we behartigen!
STAP 1
De FNV maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op je voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site, stem je hiermee in.Ga verder