Geef een reactie op dit Nieuwsbericht

Wij stellen het erg op prijs als je een reactie achterlaat. Maar er gelden wel fatsoensregels. Wij behouden ons het recht voor om reacties - zonder verdere uitleg of terugkoppeling - te verwijderen omdat er:

- Commerciële boodschappen in staan.
- Scheldwoorden, beledigingen, discriminerende en generaliserende boodschappen in staan.
- Herhalingen van reacties in staan.
- Zaken in staan die niet ingaan op de boodschap van het nieuws- of blogbericht.

Beperk je tot de kern; je kunt maximaal 500 tekens per reactie gebruiken.

Jouw reactie
Nog
Verzend mijn reactie

10 reacties

Bianchi schreef op 29-10-2014
Er moet mijns inziens weer een greep in de pensioen kas gedaan worden net als in de tijd van de twee kabinetten lubbers/kok ( CDA/PVDA want door wie je belazerd wordt maakt niet uit) is gedaan , dat wordt nu voorbereid door het zittende kabinet, en kan er straks worden gezegd er zit veel te veel in de pensioenkassen, alleen daarom moet er zoveel in kas blijven en wordt er de komende decennia's niet gecompenseerd. denk eraan politici zijn niet te vertrouwen!
J.kruishaar schreef op 28-10-2014
Ben het helemaal eens met de reactie van Bianchi (28-10-2014) Kom in actie tegen de belachelijke voorstellen van Mevr. Kleijnsma!! Pensioenfondsen hebben meer dan 105% dekkingsgraad.!!!!!!FNV laat je oudere leden deze keer niet in kou staan!!
J.kruishaar schreef op 28-10-2014
Ben het helemaal eens met de reactie van Bianchi (28-10-2014) Kom in actie tegen de belachelijke voorstellen van Mevr. Kleijnsma!! Pensioenfondsen hebben meer dan 105% dekkingsgraad.!!!!!!FNV laat je oudere leden deze keer niet in kou staan!!
BIANCHI schreef op 28-10-2014
Dit is het meest asociale kabinet van na de 2e wereld oorlog , en wat doet de FNV hieraan NIETS mijns inziens. alle wijzigingen en belasting verhogingen en afbraak van diverse verworven rechten van de afgelopen halve eeuw. Worden door de VAKBOND GESLIKT (ZONDER MORREN) nog even en we zijn zelf een derde wereld land. zorg verzekering Veel te duur ook uitvinding VVD privatisering diverse energie bedrijven kost alleen maar meer. zo kan ik nog wel even door gaan.
BIANCHI schreef op 28-10-2014
Na +- 50 jaar werken strafkorting van 3 MAANDEN op de AOW pensioen akkoord 2011 overboord gegooid met hulp van div. partijen ,pensioenen ,zorg , ww rechten,enz. afgebroken , en dan nog vol blijven houden dat je als partij goed bezig bent, dacht het niet , belasting herziening KOMT ER NOOIT WANT DAN STAAN DE VEEL VERDIENERS OP HUN ACHTERSTE BENEN Veel Ver Dieners, de grote graaiers krijgen er 20% salaris bij en de arbeiders betalen de crisis. met dank aan de gedogers en regerings patijen.
BIANCHI schreef op 28-10-2014
Wanneer gaat de VAKBOND FNV nu eindelijk is iets doen waar ze voor opgericht is. Namelijk opkomen voor de ARBEIDER. Deze regering helpt Nederland compleet naar de KLOTEN,eerst de wul regeling toen de pensioen afspraken 2011 ( KAMP), Allerlei onsmakelijke belasting verhogingen assurantie bel. BTW enz. Vakbond doet niets vindt het wel best denk ik. We betalen toch niet contributie alleen voor de salarissen van de FNV BOBO'S. De vorige voorzitter zit ook in de 2e KAMER voor de Pluk Van De Arbeider
c.oord schreef op 27-10-2014
weer een nieuwe regelgeving .eerst ons beduvelen met 1 maand zonder salaris omdat ik als pre-pensioen er de klos was zonder dat het gerepareerd wordt. wat gaat het mij als 66+ weer kosten . alle andere kosten lopen door de laatste jaren kost het mij meer als 10% Vakbond zet je schouder er eens onder ,niet meer knikken maar aktie , getekend c.oord
H van de Beld schreef op 16-10-2014
Op het journaal van donderdag 16 oktober werd vermeld dat de pensioenen de komende 10 tot 20 jaar niet verhoogd worden wat ik in een woord een grof schandaal vind. Het vermogen van de fondsen is de afgelopen jaren van 400 miljard naar 1200 miljard gestegen en dan willen ze ons doen geloven dat er niet genoeg in kas is alleen door die belachelijke rekenrente. Het is gewoon een politiek spel waar de overheid en de pensioenfondsen en ook vakbonden maar al te graag mee instemmen schande schande
J.L. Derks schreef op 07-09-2014
De AOW zal meer dan de inflatie moeten stijgen omdat niet alle verhogingen in de index worden meegenomen. De pensioen met de opbouw van 1,875% maximaal zal er voor zorgen dat de koopkracht niet gewaarborgd blijft. Vooral als werknemers nog eens werkloos worden gaat het helemaal scheef. En zzp'ers die op dit moment geen pensioen afdragen hebben bij de verhoging van de AOW zoals ik al zij voordelen bij.
J.L. Derks schreef op 07-09-2014
arbeiders met de zwaardere beroepen hebben over het algemeen ook de lagere lonen en boewen minder pensioen op. de groep arbeiders met hogere inkomens bouwen hebben lichter arbeid beginnen later te werken en bouwen toch een hoger pensioen op. Dus deze groep kan en mag langer doorwerken omdat ze dan nog maar evenveel jaren hebben gewerkt. zwaardere beroepen sterven eerder opgebouwd pensien door minder jaren delen dan iemand met lichter beroep leven meerdere jaren dus andere formule toepassen.
Word ook lid!
Lid worden van de grootste vakbond van je sector. Betaal nu voor de eerste 4 maanden maar 25 euro.

Ook jouw belangen kunnen we behartigen!
STAP 1
De FNV maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op je voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site, stem je hiermee in.Ga verder