Geef een reactie op dit Nieuwsbericht

Wij stellen het erg op prijs als je een reactie achterlaat. Maar er gelden wel fatsoensregels. Wij behouden ons het recht voor om reacties - zonder verdere uitleg of terugkoppeling - te verwijderen omdat er:

- Commerciële boodschappen in staan.
- Scheldwoorden, beledigingen, discriminerende en generaliserende boodschappen in staan.
- Herhalingen van reacties in staan.
- Zaken in staan die niet ingaan op de boodschap van het nieuws- of blogbericht.

Beperk je tot de kern; je kunt maximaal 500 tekens per reactie gebruiken.

Jouw reactie
Nog
Verzend mijn reactie

2 reacties

Adrie Groenewegen schreef op 23-08-2015
Als de economische herstel door blijft zetten dan ontstaat er meer financele ruimte bij overheid en pensioenfondsen en werkgevers om aan passingen uit te voeren.
Henk van den Kieboom schreef op 26-03-2015
Ik lees vandaag dat het kabinet opnieuw de pensioenleeftijd sneller wil gaan verhogen, dus oplopend van 67 naar 71 jaar. Naar aanleiding hiervan is mijn voorstel om de partij van de arbeid vanaf nu volledig te gaan boycotten omdat de partij (van de arbeiders) hier aan mee werkt. Van de VVD en D66 kun je dit verwachten maar toch niet van de PVDA?!.
Word ook lid!
Lid worden van de grootste vakbond van je sector. Betaal nu voor de eerste 4 maanden maar 25 euro.

Ook jouw belangen kunnen we behartigen!
STAP 1
De FNV maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op je voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site, stem je hiermee in.Ga verder