Geef een reactie op dit Nieuwsbericht

Wij stellen het erg op prijs als je een reactie achterlaat. Maar er gelden wel fatsoensregels. Wij behouden ons het recht voor om reacties - zonder verdere uitleg of terugkoppeling - te verwijderen omdat er:

- Commerciële boodschappen in staan.
- Scheldwoorden, beledigingen, discriminerende en generaliserende boodschappen in staan.
- Herhalingen van reacties in staan.
- Zaken in staan die niet ingaan op de boodschap van het nieuws- of blogbericht.

Beperk je tot de kern; je kunt maximaal 500 tekens per reactie gebruiken.

Jouw reactie
Nog
Verzend mijn reactie

4 reacties

Huub martens schreef op 11-01-2017
Ben op 59 jarige leeftijd in de ww geraakt heb ik nog een mogelijkheid om een pensioenbijbetaling van af de jaren2012bij gestort te krijgen?? Heb een wia + ww uitkering, en zo ja waar vraag ik zoiets aan???
john de prouw schreef op 03-02-2016
ben vanaf 1976 deelnemer pensioenfonds schilders geweest,door falliet gaan van bedrijf 2012 in de ww gekomen. gezien mijn leeftijd van 60 toen niet meer aan werk gekomen en zo het recht op inkoopregeling voorwaardelijk pensioen kwijtgeraakt. nu hebben ze de regels weer verandert en zou ik er weer recht op hebben,je zou het zelfs nooit meer kunnen kwijtraken. dus eerst duizenden uitsluiten en vervolgens weer de regels terugdraaien,hoe zit dat nu?
klaasen schreef op 21-01-2015
dit is geen nieuwsbericht maar een rouw bericht de dood van de schildersbranche word op deze wijze wel duidelijk ,met dank aan alle schildersbedrijven die alleen uitzendkrachten aannemen ,dus geen premies betalen ,bedankt geheel nederlands schildersbedrijfschap,dat is de kern van dit nieuwsbericht
N.A.J.BRINKKEMPER schreef op 20-01-2015
Ik vind de hoogte van 17% veel te hoog .
Word ook lid!
Lid worden van de grootste vakbond van je sector. Betaal nu voor de eerste 4 maanden maar 25 euro.

Ook jouw belangen kunnen we behartigen!
STAP 1
De FNV maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op je voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site, stem je hiermee in.Ga verder