Geef een reactie op dit Nieuwsbericht

Wij stellen het erg op prijs als je een reactie achterlaat. Maar er gelden wel fatsoensregels. Wij behouden ons het recht voor om reacties - zonder verdere uitleg of terugkoppeling - te verwijderen omdat er:

- Commerciële boodschappen in staan.
- Scheldwoorden, beledigingen, discriminerende en generaliserende boodschappen in staan.
- Herhalingen van reacties in staan.
- Zaken in staan die niet ingaan op de boodschap van het nieuws- of blogbericht.

Beperk je tot de kern; je kunt maximaal 500 tekens per reactie gebruiken.

Jouw reactie
Nog
Verzend mijn reactie

4 reacties

Frans schreef op 10-09-2014
Ik geloof niet dat de sectorraad akkoord zal gaan met de verslechteringen die de werkgevers voorstellen: -voorwaardelijk pensioen in 4 jafar naar 0% . Dat is zo maar tot 20% van mijn te behalen pensioen -opbouwpercentage extra verlagen naar 1,75%. -nabestaande pensioen op verzekeringsbasis. Verlaat je de sector ben je dat in èèn klap kwijt naar 0. -gratificatie regelingen afschaffen. Ik werk net 25 jaar bij "de baas". Hoezo opschieten. Maar wel marktconform hoor. Toch???.?.
Jan schreef op 10-09-2014
Beste FNV onderhandelaars. Hoe staat het met het voorstel van de werkgevers per 1-1-2015 om 40% van het (pensioen)overgangsrecht af te halen ? Verzet de FNV zich daar nog steeds tegen ? We kunnen medewerkers van rond de 60 toch niet confronteren met een groot verlies van pensioeninkomen op zo'n korte termijn. Als deze maatregel doorgaat kunnen mensen geen keuze meer maken.
Bert schreef op 09-09-2014
@Angelique It takes two to tango
Angelique schreef op 08-09-2014
Een update met nieuwe onderhandelingsdatum zou prettig zijn. FNV, dit duurt te lang!
Word ook lid!
Lid worden van de grootste vakbond van je sector. Betaal nu voor de eerste 4 maanden maar 25 euro.

Ook jouw belangen kunnen we behartigen!
STAP 1
De FNV maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op je voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site, stem je hiermee in.Ga verder