Geef een reactie op dit Nieuwsbericht

Wij stellen het erg op prijs als je een reactie achterlaat. Maar er gelden wel fatsoensregels. Wij behouden ons het recht voor om reacties - zonder verdere uitleg of terugkoppeling - te verwijderen omdat er:

- Commerciële boodschappen in staan.
- Scheldwoorden, beledigingen, discriminerende en generaliserende boodschappen in staan.
- Herhalingen van reacties in staan.
- Zaken in staan die niet ingaan op de boodschap van het nieuws- of blogbericht.

Beperk je tot de kern; je kunt maximaal 500 tekens per reactie gebruiken.

Jouw reactie
Nog
Verzend mijn reactie

9 reacties

Bert schreef op 19-02-2018
Ik start in maart mijn eigen onderneming. Nu heb ik 2 weken wintersluiting gehad. In overleg met mijn werkgever wou ik de laatste week van febr graag vrij. Nu zegt hij dat ik te weinig dagen op heb gebouwd. En dat ik dan maar 3 dagen onbetaald moet nemen. Wie kan mij hier een antw op geven
Bert schreef op 13-11-2014
Een grote schande dat de fnv dit toe staat wat hebben we aan zo n vakbond dacht dat de bond voor de werknemers was maar blijkt niet zo te zijn, moeten eerst een aantal leden hun lidmaatschap opzeggen voor ze in actie komen. Dit gaat naar mijn inziens nog veel leden kosten. Ben hier op zijn zachts gezegd niet tevreden mee.
peter ketels schreef op 26-10-2014
kloppen de jaartallen wel?
Hans Dirckinck schreef op 26-10-2014
Het is een schande dat de partijen hiermee akkoord zijn gegaan het sociale stelsel wordt al afgebroken waar je bij staat, en dan nu dit de werkgevers hebben al genoeg kapot gemaakt samen met de politiek partijen. Hoe moet je dit uitleggen als kaderlid naar de leden toe. Dit geeft maar aan hoe de verstandhouding is in deze maatschappij , dit keer moet de vakbond zich schamen en verdere afbreuk voorkomen. Dit vind ik een grote teleurstelling en afknapper maar we moeten ons er weer bij neerleggen!
marc schreef op 26-10-2014
als ik het goed begrijp is dit weer een goede regel voor werkgever om meer zeggenschap te krijgen om je er uit te donderen wel of niet doorbetaald
Richard schreef op 24-10-2014
Dat blijft dus bij de werkgever 3 weken wintersluiting. Ik ben altijd al tegen de 3 weken wintersluiting geweest, het is toch ongelofelijk dat je s 'zomers langer mag/moet werken en in de slechtste tijd(en) van het jaar achter de ramen zit. Een belachelijke regeling in de schilders cao. De overheid en opdrachtgevers daar moet meer druk op worden uitgevoerd om s'winters binnenwerk te laten uitvoeren.
mitch schreef op 24-10-2014
wordt er niet bedoeld 2014 en 2015
Diris schreef op 24-10-2014
Waarom houden we niet gewoon de 3weken aan waar we jaren naar gestreefd hebben voor ons is dit de moeilijkste periode om bij particulieren schilderwerk te verrichten niemand gaat tijdens de feest dagen zijn huis ontruimen vandaar mijn reactie hier op.
Erik van baar schreef op 24-10-2014
Hoe lang van te voren moet er een afspraak zijn ?
Word ook lid!
Lid worden van de grootste vakbond van je sector. Betaal nu voor de eerste 4 maanden maar 25 euro.

Ook jouw belangen kunnen we behartigen!
STAP 1
De FNV maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op je voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site, stem je hiermee in.Ga verder