Geef een reactie op dit Nieuwsbericht

Wij stellen het erg op prijs als je een reactie achterlaat. Maar er gelden wel fatsoensregels. Wij behouden ons het recht voor om reacties - zonder verdere uitleg of terugkoppeling - te verwijderen omdat er:

- Commerciële boodschappen in staan.
- Scheldwoorden, beledigingen, discriminerende en generaliserende boodschappen in staan.
- Herhalingen van reacties in staan.
- Zaken in staan die niet ingaan op de boodschap van het nieuws- of blogbericht.

Beperk je tot de kern; je kunt maximaal 500 tekens per reactie gebruiken.

Jouw reactie
Nog
Verzend mijn reactie

3 reacties

Marcel Veltmaat schreef op 23-03-2015
Wat is NU de status van de (voorbereidingen van de) acties?
Sumadi schreef op 19-03-2015
Volgens Aedes zouden de hoge huren veroorzaakt worden door de te hoge lonen. Kijk zelf in de openbare Jaarrekeningen van uw corporatie! Gemiddeld zijn de woonlasten ongeveer 10% van de huurinkomsten per jaar en de rentelasten ongeveer 30 %. Het lijkt er op, dat Aedes wil verbergen, dat het de corporaties zelf zijn met het slecht inschatten van de risico's, die voor de hachelijke financiele situatie hebben gezorgd. Zoek het zelf na!!!
A, Janssen schreef op 15-03-2015
Aedes is blijkbaar vergeten dat er ook bestuurders zijn die Aan de basis van de volkshuisvestelijke ellende hebben gestaan. Onverantwoorde salarissen, niet te verantwoorden uitgaven, fraude of foutieve investeringen zijn alom bekend. Gemeenschapsgeld dat nog steeds in de sector zit moet behoed worden voor deze mensen. Aedes steekt de kop in het zand, weigert schoon schip te maken met deze bestuurders en reageert de frustraties af op de medewerkers en uiteindelijk de huurders.
Word ook lid!
Lid worden van de grootste vakbond van je sector. Betaal nu voor de eerste 4 maanden maar 25 euro.

Ook jouw belangen kunnen we behartigen!
STAP 1
De FNV maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op je voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site, stem je hiermee in.Ga verder