Werkgevers zetten mes in loondoorbetaling bij ziekte

08-02-2018: Langzaamaan begint duidelijk te worden waar de werkgevers in de onderhandelingen voor een nieuwe cao Bouw & Infra op uit zijn: meer risico voor de werknemers. Onderhandelaar Hans Crombeen: 'De werkgevers vinden dat de loondoorbetaling bij ziekte in het eerste jaar best van 100% naar 85% kan. Op die manier willen ze hun risico verminderen, ten koste van de werknemers.' Lees verder...

Overzicht van de cao-onderhandelingen voor je nieuwe cao

Wil je op de hoogte blijven van de cao-ontwikkelingen? Klik dan op onderstaande knop voor alle nieuwsberichten over de onderhandelingen en acties.

Lees de nieuwsberichten over de cao-onderhandelingen

Heb je recht op toeslag bij overwerk? Tot hoeveel graden onder nul moet je blijven werken? Wil je weten of je vakantiedagen opbouwt tijdens ziekte en wat er gebeurt met reeds ingeplande roostervrije dagen bij ziekte?

Antwoord op deze en vele andere vragen vind je in jouw cao. FNV Bouwen & Wonen heeft de punten uit je cao handig op een rijtje gezet. Vindt met een paar klikken het antwoord op je vraag.

Direct antwoord op je vraag
Word ook lid!
Lid worden van de grootste vakbond van je sector. Betaal nu voor de eerste 4 maanden maar 25 euro.

Ook jouw belangen kunnen we behartigen!
STAP 1
De FNV maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op je voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site, stem je hiermee in.Ga verder