Download je nieuwe cao Meubelindustrie 2018-2019

12-03-2018: De nieuwe cao kun je in de rechterkolom van deze pagina downloaden. We hebben ons best gedaan om de teksten begrijpelijk te maken. Dan kun je makkelijker nagaan of de gemaakte cao-afspraken ook goed toegepast worden.
Bekijk ook de vernieuwde functieprofielen en het functiehandboek. Je kunt daarin zien of je aan de functie-eisen voldoet of dat je misschien bij moet scholen. Ook handig als je wilt doorstromen naar een andere functie. De functiebeschrijvingen worden ook gebruikt bij functionerings- en beoordelingsgesprekken.

Cao Meubelindustrie 2017 in begrijpelijke taal

De cao Meubelindustrie 2017 is nu ook vertaald naar begrijpelijk Nederlands. Wel blijft de officiële cao die algemeen verbindend verklaard is juridisch bepalend. Je kunt dus geen rechten ontlenen aan deze nieuwe eenvoudige cao. Om snel op te kunnen zoeken welk artikel van de officiële cao bij de begrijpelijke hoort en andersom is er een tabel gemaakt.

Overzicht van de cao-onderhandelingen voor je nieuwe cao

Wil je op de hoogte blijven van de cao-ontwikkelingen? Klik dan op onderstaande knop voor het overzicht van alle nieuwsberichten over de onderhandelingen en acties.

Lees de nieuwsberichten over de cao-onderhandelingen

Heb je een vraag over je werk? Wil je bijvoorbeeld weten of je ook vakantiedagen opbouwt tijdens ziekte? Werk je met gevaarlijke stoffen en wil je weten waar je op moet letten? Of wil je eerder met pensioen?

Kijk eerst in je cao of je het antwoord op je vraag kunt vinden. Staat het daar niet in of wil je meer informatie, kijk dan in de lijst met veelgestelde vragen. Je kunt zoeken op trefwoord of onderwerp.

Bekijk de veelgestelde vragen
Word ook lid!
Lid worden van de grootste vakbond van je sector. Betaal nu voor de eerste 4 maanden maar 25 euro.

Ook jouw belangen kunnen we behartigen!
STAP 1
De FNV maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op je voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site, stem je hiermee in.Ga verder