​Nieuwe cao Woondiensten én reparatie WW een feit

Goed nieuws! Ook Aedes gaat akkoord met de nieuwe cao Woondiensten. Vorige week was al duidelijk, dat de leden in meerderheid hebben ingestemd met het cao-resultaat. De nieuwe cao ​Woondiensten is nu dus een feit, daarmee heeft dit intensieve traject tot een prima resultaat geleid: er ligt een cao pakket dat er zijn mag! Samen actie voeren loont.

 Lees meer...​

Overzicht van de cao-onderhandelingen voor je nieuwe cao

Wil je op de hoogte blijven van de cao-ontwikkelingen? Klik dan op onderstaande knop voor het overzicht van alle nieuwsberichten over de onderhandelingen en acties.

Lees de nieuwsberichten over de cao-onderhandelingen

Wil je weten of je ook vakantiedagen opbouwt tijdens ziekte en ben je verplicht een concurrentiebeding te ondertekenen?

Heb je recht op toeslag bij overwerk? En tot hoeveel graden onder nul moet je blijven werken? Bekijk de veelgestelde vragen en vindt antwoord op je vraag. ​Zoek op trefwoord of onderwerp.


Direct antwoord op je vraag
Word ook lid!
Lid worden van de grootste vakbond van je sector. Betaal nu voor de eerste 4 maanden maar 25 euro.

Ook jouw belangen kunnen we behartigen!
STAP 1
De FNV maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op je voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site, stem je hiermee in.Ga verder