Heb jij je al aangemeld voor een actievergadering Woondiensten?

Er is al 8 keer zonder resultaat onderhandeld over een nieuwe cao. Daarom is het juist nú  belangrijk om werkgevers een krachtig signaal te geven. De medewerkers in de Woondiensten verdienen een goede cao. Kom daarom naar 1 van onze actievergaderingen en laat je horen. Want: zonder leden géén actie en zónder actie géén cao!
Meld je nu aan voor een bijeenkomst...

Overzicht van de cao-onderhandelingen voor je nieuwe cao

Wil je op de hoogte blijven van de cao-ontwikkelingen? Klik dan op onderstaande knop voor het overzicht van alle nieuwsberichten over de onderhandelingen en acties.

Lees de nieuwsberichten over de cao-onderhandelingen

Wil je weten of je ook vakantiedagen opbouwt tijdens ziekte en ben je verplicht een concurrentiebeding te ondertekenen?

Heb je recht op toeslag bij overwerk? En tot hoeveel graden onder nul moet je blijven werken? Bekijk de veelgestelde vragen en vindt antwoord op je vraag. ​Zoek op trefwoord of onderwerp.


Direct antwoord op je vraag
Word ook lid!
Lid worden van de grootste vakbond van je sector. Betaal nu voor de eerste 4 maanden maar 25 euro.

Ook jouw belangen kunnen we behartigen!
STAP 1
De FNV maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op je voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site, stem je hiermee in.Ga verder