Campagne Vecht voor je Recht

Wij willen dat jij gezond en veilig werkt en ook gezond je pensioen haalt.

Het gaat goed in de bouw. Het is de hoogste tijd dat werkers in de bouw daar ook van meeprofiteren. Daar maken we ons hard voor. Daarom vinden wij dat bouwvakkers gezond hun pensioen moeten kunnen halen. Want werken in de bouw is zwaar werk.

Over gezond gesproken: de bouw is een sector die al jaren in een verkeerde top 5 staat: die van de meeste ongevallen op het werk. Voor ons is elk ongeval er een teveel. Daarom voeren we actie voor een veilige en gezonde werkplek.

Daarbij horen ook de arbeidstijden. Doordat de markt aantrekt, moet er steeds meer en vaker overgewerkt worden. Dat gebeurt niet alleen op de bouwplaats. Ook het UTA-personeel heeft te maken met een veel te hoge werkdruk. Dat is niet gezond én het leidt tot een grotere kans op ongelukken.

Word ook lid!
Lid worden van de grootste vakbond van je sector. Betaal nu voor de eerste 4 maanden maar 25 euro.

Ook jouw belangen kunnen we behartigen!
STAP 1
De FNV maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op je voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site, stem je hiermee in.Ga verder